Soppa-asiaa

Soppapäivä. Pitkästä aikaa juuressosekeittoa, – syksyn soppaa. 

 

Porkkana-juustokeiton ohje on täällä

Se on lempeää ja melkein makeaa keittoa, hyvää juurileipää oheen ja johan nälkä lähtee. Reseptiä etsiessäni scrollailin ”Jokaviikkoinen soppamme” -postauksia. Muutaman vuoden takainen ”soppa joka viikolle” -projektini oli kyllä mukava, ja monta hyvää keittoa tuli löydettyä, kokeiltua ja jätettyä pysyväksi meidän ruokavuotemme valikoimiin. Ilokseni hoksasin, että tuolloin vireillä ollut ruokakuvauksen harjoittelua on ollut paljon, ja aika mukaviakin kuvia joukkoon mahtuu.

Selailehan sinäkin Jokaviikkoinen soppamme-postauksia scrollaamalla.

Linkin takana on puolensataa soppa- ja keitto-ohjetta. Vähän harmittaa, etten jaksanut sitten lopultakaan yrittää saada aineistolle kustantajaa tai tehdä (neljättä) omakustanteista keittokirjaa. Aineisto olisi jotensakin valmiina. 😀

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.