Sadepäivän puuhasteluja

Koko päivän kestänyt vesisade, ei kovin rankka kuitenkaan, sopi minulle tälle päivälle oikein hyvin. Puhelinrumbaa kaupungille ja äidin asioita on ollut hyvä hoidella tänään. Että minua raivostuttaa kun ihmiset eivät voi vastata sähköposteihin, vastaisivat vaikka ”ei” tai ”ei kiinnosta” tai ”ei  oikea paikka mihin posteilet”, mutta vastaisivat. Monen päivän ”radiohiljaisuus” tai vastaamattomuus ei ole hyvä. Puhelimella sitten on onnistunut paremmin.

Ja systerin luona kävin yrittämässä olla avuksi, mutta hukkareissu. Eivät riittäneet minun jo vanhentumassa olevat tietoliikennetaidot ja ATK. 😀

Nyt hämärän hyssyssä olen ”pukenut” kotia syksyisemmäksi, kesän limet ja pinkit, valkoiset ja vihreät kaitaliinat, pikkupurkit, muutamat koristetilpehöörit ja sen sellaiset on nyt pakattu vaatehuoneeseen ja esille otettu harmaata, ruskeaa, pehmeää valkoista – kynttilöitä, kippoja, lautasliinateline, kori … Verhoja en vaihda. Ei ole vaihtoverhoja. Tulkoon syksy.

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.