Päivän palaset

Tiedättekö, että whatsappia voi käyttää tietskarillakin. Siis nettisovelluksella. https://web.whatsapp.com/  Minulla on ollu se jo toista kuukautta käytössä. Ehkä parikin. Onhan hyvä. Tässä koneella istuessa voi nuorten kans chattailla vallan nopeasti, paljon paremmin ja kätevämmin kuin puhelimella naputellen.

_full (2)

Matkakuume tuntuu nousevan. Olen tässä paitsi surffaillut monilla eri Japanin matkasivuilla, myös omilla matkakuvasivuilla http://satokangas.kuvat.fi/ Ja Italiaan olisi nyt kyllä kova ikävä. Siellä on pian unikkopellot kauneimmillaan.

_full

Olen löytänyt itsestäni viime kuukausien kovan harjoittelun tuloksena uuden vaihteen; tai siis osaan jo aika hyvin ajatella ”tämä ei (enää) kuulu minulle – turha tuohtua!”

Blogiasioista on kerrottava sen verran, että lupaamani palkinto potkuroinnista lähti tänään Marketalle ja että Antin vinkkaama Hesarin Nyt-liite on luettu, ja hain yliopiston kirjastosta kaksi Minna Lindgrenin kirjaa (”Sivistyksen turha painolasti” ja ”Musiikki on vakava asia”). Kerron kommentit kunhan olen lukenut. Nyt on taas pieni välämä aikaa lukea, muutakin kuin opinnäytteitä. Ensi viikolla vasta alkaa jokakeväisen Lasaretti-seminaarin pinkan läpiluku.

_full (1)

Koulukuntaerot puhuttavat. Telepatiaa on ollut. Tyyneyttä ei tahdo riittää kun näen opiskelijoiden leikkivän puhelimillaan seminaarissa. Luulen että sanonkin asiasta vielä. Pitkästä aikaa lähettelin töissä paperista kirjepostia ja nyt on sitten parikin paperihaavaa käsissä, ikäviä. Heftaa ei voi laittaa, mutta kirvelee.

Nyt kun on tämmöinen intensiivinen työviikko, ja töistä vielä suoraan Caritakseen, niin johan nyt paistaa aurinko ja on huikean keväistä! No onhan se luvannut aurinkoa viikonlopuksikin. Ja se, että nyt paistaa ja tuulee leppeästi, lupaa hienoa kesää: on näet vastuupäivät. Sellaiset tuulet on kesällä, kun juuri näinä päivinä (9. – 11.3.) on kelit. Paistakoon. Nautitaanpa näistä!

 

152

2 kommenttia artikkeliin ”Päivän palaset”

 1. Moikka Reija. Olen kokeilemassa vasta tätä wordpressin blogiohjelmaa. Monta asiaa on vielä haussa mutta kerro miten sä saat tohon etusivulle ton ison kuvan toimimaan.
  Mukavaa kevättä sinne pohjoiseenkin

  Pena

  Vastaa
 2. Pena, minun bloginihan ei ole suoraan wordpressin teemoista valittu, vaan se on ”koodattu” [ammattilaisen ja minun toimesta] omanlaisekseen – tosin toimii kyllä wordpressin alustalla.

  Jos haluat ”bannerikuvan” ja vielä sellaisen jota voi vaihtaa, niin sinun on valittava teema, joka sitä tukee. Esimerkiksi – aika suosittu ja mielestäni selkeä – teema kulkee nimellä ”Fifteen”. Siinä ainakin voi otsakekuvan valita ja vaihtaa itse. Ja minulla oli se kokeilussakin vähän aikaa, vai olikohan se fourteen… Siinä on myös automaattinen mobiilisovellus.

  Tuoltahan noi voi valita.
  https://wordpress.org/themes/browse/popular/

  Toivottavasti tämä auttoi.

  Aurinkoisia päiviä ja terveisiä sinne Lounais-Suomeenkin.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.