Elokuun vahva vihreä, vielä lämmittävä aurinko ja kirkas, kuulas ilma, jonka tuulenvireessä saattoi aistia häivähdyksen syksyä. Kevytuntuvatoppa ei pyöräillessä ollut yhtään turhaa, kun kiertelin kaupungilla ja sen laidoilla. Ainolan puistossa harmittelin, ettei ollut lounaseväitä mukana, olisin voinut hyvinkin pitää oman piknikin Rapumajalla*. Kävin sitten lääkärissä käynnin jälkeen Rotuaarin Espresso Housessa: smoothie ja croissant maistuivat sisätiloissakin todella hyvin.

* Dammisaaren Rapumaja on kaikille avoin toimintapaikka, jossa yhdistyvät mm. kaupunkiviljely, taide ja tapahtumat. Dammisaaren Rapumaja on kaupunkilaisille yhteinen ja avoin toiminta-, tapahtuma- ja oleskelualue Hupisaarilla, jonka toimintaa Dodo ry koordinoi kaupungin myöntämän luvan puitteissa. Rapumajan alueeseen kuuluu koko Dammisaaren itäinen kärki, jota rajaa Lasaretinväylä, Hupisaarille vievät purot ja Patosilloilta Kasarmintielle vievä pyörätie. (Lainaus yhdistyksen FB-sivulta.)

 

On menossa kansallinen puidenhalausviikko, ja näytti, että tämä puuvanhus oli tietoinen siitä ja ojensi käsivartensa vastaanottamaan halausta. Minähän olen kova halailemaan keloja mökkituntureilla, mutta tämä oli eka, aika häveliäs, nopea pikku halaus keskellä kaupunkia, keskellä elokuista Oulua. 😀

Iltapäiväkahville poikkesin äidin luona käymään ja sitten kotiin välttelemään kotipuutarhassa puuhastelua. 🙂

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.