Ulkoilua ja kotoilua

Paljon on vettä Oulujoessa virrannut…

Eikä tänäänkään ihan tyventä. Paitsi puistossa.  Ainolassa on enimmäkseen keltaista. Ja siellä oli paljon lintuharrastajia, yksi tuttukin. 😉 Suomessa vain muutamia kertoja (kautta aikojen) nähty rääkkähaikara oli kuulemma nähty puistossa ja jokivarressa. Minäkin sitten ajelin mahdollisten havaintopaikkojen ohi, mutta eipä mitään – olisinko nähnyt, tunnistanut, vaikka olisi ollutkin?  – Tuskinpa. Minun lintuharrastuneisuuteni ja lintujen tuntemukseni on kovin vaatimatonta.

Eilisen kuvauskeikan saalista perkasin ja editoin, ja sitten pihahommissa olleille tyttärelle ja Pehtoorille värkkäilin ruokaa… Yhdistetyllä jälkkärillä ja iltapalalla oli sitten jo nuoria enemmänkin.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.