Juhlasta toiseen

Mökkiviikko ohi. Tytär, vävykokelas ja kaverinsa lähtivät aamukoneella Helsinkiin, me ajelimme Ouluun. Ero ei ollut kipeä, koska tiedän, että näemme taas pian. 🙂

Juhlaviikko jatkuu nyt täällä. Kotosalla oltiin iltapäivällä, hyvissä ajoin, että ehdimme Alkoon hakemaan tilatut viinit, saken ja japanilaiset oluet ja kauppaan hakemaan tuoretavarat, huomenna Kauppahallista loput.

Onhan huomenna on meidän Kalaasit. Kaikista tämän kesän viikonlopun päivistä huominen on ainoa, joka sopi meidän 12 ystävälle ja meille. Pikkuisen järjestelyähän tämä on vaatinut, ja ehkä hieman tavallista lyhkäisempää menulistaa, mutta onnistuu toki. Ainakin toivon niin.

Käytiin tänään kaupassa ja Alkosta hakemassa tilatut viinit ja sake. Yksi hieno sake tuotiin Nagoyasta, mutta eihän yhdestä pullosta neljälletoista riitä kuin tilkka. Puutarha oli Juniorin (ja sateiden) ansiosta aika helposti ”ylösrakennettavissa”, joten aikaa keittiöön jäi. Ehdottomasti suurin osa ruoasta on sellaista, että sen voi tehdä vasta huomenna ja osa grillissä vasta sitten kun vieraat ovat jo tulleet.

Joten tänään oli sitten jopa luppoaikaa niin, että ehdittiin Aatuakin pikaisesti nähdä. Molemmin puolin oli jo ollut ikävä.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.