Kisoja Tankavaarassa ja Hangasojalla

Tänään ei satanut, ei kyllä paistanutkaan. Eikä aamulla nukuttanut, mikä harmitti suunnattomasti. No mutta olipa aikaa laitella aamiaista, lueskella.

Kunhan myöhäinen aamiainen oli nautittu, lähdimme nuorten kanssa kohti Tankavaaraa. Siellä oli tänään, Saariselkä-viikolla, kullanhuuhdontakilpailuja ja muuta markkinameininkiä. Ja museo.

Minulle, meille, paljon tuttua ja ennen nähtyä, mutta olipa se mukava tietysti ”uusien ihmisten” kanssa siellä käydä. Ja minä sain pitää pieniä historialuentoja. 😀 Mukavaa kun oikeasti tuntuivat olevan kiinnostuneita.

Museon ja alueen kulttuuriperintöön ja elinkeinoihin tutustumisen jälkeen Kuukkeliin. Kuten meidän vieras M. sanoi: ”Voiko Kuukkelissa koskaan käydä liian usein?”  – Näinhän tämä Lapin eksotiikka toimii! 😀

No mutta, haimme vähän täydennystä päivällisen aikaansaamiseksi, ja tänään tehtiinkin safka porukalla. Minä sain toimia ”keittiömestarina”, ohjeistaa ja katsoa päältä. Ja hyvää tuli!

Pitkään istuimme ruoan äärellä ja sitten revanssi eilisen peli-illan kiistanalaisen tuloksen jälkeen: tänään tasapeli! Tästä on hyvä jatkaa…

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.