Turhan nopeaan täällä tuntuu päivät menevän.

Eipä paljon ole ehditty, mutta väliäkös sillä. Onpahan oltu, liikuttu, syöty.

Kylillä taas ihmeteltiin turistien määrää. Enkä voinut olla harrastamatta ”katukuvausta”.

Italialaisia opastetulla kävelykierroksella.

Japanilaiset ottamassa selfieitä.

Keskellä ajorataa ottamassa selfieitä. Noh, japanilaiselle ajorata oli varmasti vain yksi osa kiehtovaa Lapin erämaata. 😉

Japanilaisryhmä matkalla ladulle.

Ja venäläisiä lähdössä lumikenkäilemään…

Metsissä ja moottorikelkkareiteillä oli monia letkoja, kaupoissa jonoksi asti asiakkaita… Ei ole moinen ihan tavallista näillä seuduin. Mutta hyvä näin.

Kun Apsu on edelleen kuumeessa, emme lähteneet porukalla kylille syömään kuten kerran täällä ollessa tapana on ollut, vaan kävimme vain vuorotellen ulkoilemassa. Niinpä tein sitten käristystä ja puikulamuusia ihan mökillä nautittavaksi. Avasimmepa ”pikku Barolonkin” joka oli mitä mainioin käristyksen kumppani. Etiketti on kaikkea muuta kuin houkutteleva, mutta viini oli mitä mainioin kumppani käristyksen oheen.

Tämä ”kuvausannos” on naurettavan pieni, mutta älkää antako sen häiritä.

2 Comments

  1. Hei,
    blogiisi kaipailit taannoin kehitysehdotuksia. Huutelen nyt takaa tuolilla keikkuen, kysymättä ja viittaamatta. Aiheena aina kiinnostavat viinivinkkien linkit blogiteksteissäsi. Linkit ulkopuolisille sivuille suosisi avautuvan aina uudelle välilehdelle, ei samaan välilehteen blogisi tilalle. Nyt esimerkiksi klikkasin linkkiä Alkon tuotesivulle pikku barolostanne, joka sopisi eittämättä maistettavaksi myös uusista jalattomista nebbiolo-rypäleelle suunnitelluista viinilaseistani kera esimerkiksi medium- poron sisäfileen, ryyditettynä kastanjapyreellä sekä omena calvadoskastikkeella. Tätä haaveillessa alkuperäinen sivu, blogi onkin jo kadonnut kun päätyy klikkaamaan eteen avautuneen Alkon sivun X:stä hävöksiin, tai kun olen avautuneesta linkistä päätynyt monen klikkauksen päähän avautuneella sivustolla eteenpäin – täytyisi alkuperäiseen aiheeseen, blogiin palatakseni klikkailla edellinen sivu-painiketta jännetuopin tulehdukseen saakka.

    PS. Esimerkkinä nyt nostin vain nuo viinilinkit. Onhan siellä toki monta muutakin linkkiä monille muillekin sivustoille.. 😛

    1. Kiitos paljon, Vesku1, takapenkiltä huutelustasi. Onpa tärkeä ominaisuus blogissa pielessä, enkä ylläpitäjänä sitä ole edes hoksannut. Tietysti pitäisi aueta uuteen, omaan ikkunaan. Mikähän namiska tai scripti on nyt pielessä, kun tämä aiemmin toiminut ominaisuus on hävinnyt. Minäpä yritän korjata asian.

      Ja että tuollaisen menun sitten ajattelit tuunata? 🙂 Ja uudet lasitkin! Ei ihme että viinisuosituksista olet kiinnostunut.

Jokainen kommentti on ilo!

You might also enjoy:

Discover more from Tuulestatemmattua

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading