Studiokuvausoppiin

Olisinhan minä voinut vielä jäädä. Jäädä mökille. Aapelillakaan ei olisi ollut mitään sitä vastaan. Eikä muiden kuin minun olisi ollut ”pakko” vielä lähteä, mutta kun tuntuivat olevan enemmän, vähemmän flunssanalkuisia päätti myös pikkuperhe ja Pehtoorikin lähteä kohti kotia. Kotimatkalla tekivät mutkan Tornioon, jossa lupasin Ofeliassa tarjota hampurilaislounaan ja samalla näkisivät kouluni.

Ofelian täyslihahampurilaiset ja bataattiranskalaiset kelpasivat perheelle, ja minä pikkuisen harmissani jouduin jättämään heidät vielä ravintolaan, Pehtoori jatkoi sitten kotimatkan lopun nuorten kyydillä.

Ja minä olen viettänyt päivän pitkään iltaan asti studiokuva-palautteiden äärellä. Kesän ja syksyn lähiopetusjaksoilla opena ollut JH on taas vaihtunut AL:iin. Kovin ovat nämä meidän opettajat palautteen annossaan, vahvuuksissaan ja sanomisissaan erilaisia. Täydentävät toisiaan. Eivätkä ole kovin ristiriitaisiakaan. 😉 Minun Aapeli-sarja sai aika mukavat kommentit, ei ollut mitään pahasti pielessä. Jee.

1-2

Nyt opiskelijakämpässä katsellaan ”Vain elämää” ja mietitään huomista studiokuvauspäivää. On tiedossa tekemistä ja oppimista yllin kyllin.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.