Viikonloppureissulle

Nyt on pakattu.

Huomenna alkaa Torniossa ensimmäinen näyttötutkinto. Mutta minä en ole menossa. Ilmoittauduin kakkosryhmään, joten vasta viikon päästä on tuo jännä viikonloppu minulla edessä.

Nyt edessä on viikonloppu tyttären luona ja kanssa. Ihan mahottoman mukavaa on se. Tällä kertaa Pehtoorikin lähtee mukaan. Juniori kävikin jo viime viikolla pikavisiitillä siskonsa luona, kun menivät yhdessä Red Hot Chili Peppersin konserttiin. Me ei mennä rockia kuuntelemaan, mutta mennään oopperaan. Eka kertaa Savonlinnan ulkopuolella. Eka kertaa Helsingin oopperataloon.

Tyär onkin 3nähty viimeksi kesäkuun lopulla kun hän oli kesälomaansa kotikotona aloittelemassa. Nyt on jo taas syvälle työhönsä uponnut, – pikkuisen olen huolissani kellonympäri työpäivistä. Mutta minkäs teet. Muuta kuin menet viikonlopuksi luokseen, ja pidät pois Alma Median talosta ja kotikoneensa äärestä. Edes pieni breikki.

Kunnolla päästään kuulumiset vaihtamaan, olemaan kimpassa. Tämmöisinä päivinä sitä muistaa olla iloinen, ettei esikoinen jäänyt Meksikoon. Vaikka onpa tuo kyllä puhunut, että olisi vielä mukava käydä vuosi jossain ulkomailla töissä: ”… ennen kuin ihan vanhenee”, maanantaina 27 vuotta täyttävä lapsi totesi yks päivä.

Ainakin nyt vielä asustelee Isolla Kirkolla, ja sinne on meidän helppo ja mielusta mennä muutenkin. Nyt kun otettiin vielä lentoliput ajoissa ja  vähän ohi ruuhka-aikojen, pystyttiin lunastamaan edestakainen reissu Finnair plussapisteillä.

Blogissa siis luvassa virtuaalinen Helsinki city break; oopperaa, ehkä valokuvataiteen museo, pari ravintola-arviointia, paljon kävelyä, kauppahalleja ja Akateeminen Kirjakauppa, ja ties mitä. Pysykäähän linjoilla.

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.