Blogivuoden tilastoa ja voitto!

Vuoden lopulla, …

WordPress, joka on tämän blogini alusta, lähettää joka vuosi tilastoraportin, josta näkee klikkausten ja artikkeleiden määrät, tiedot suosituimmista artikkeleista ja ahkerimmista kommentoijista.  Ahkerimman kommentoijan olen perinteisesti palkinnut.  Monta vuotta neljän parhaan joukossa on paljolti samat nimet (Koivu, Katri, Irma ja Pasi), mutta tänä vuonna vanhat ovat vetäytyneet, ja kolmen kärjessä on kaksi uutta nimeä.  Klmen kärki on aika tasainen. Erja on tehnyt huiman nousun, ja sitten pistesijat menevät myös äärimmäisen tasaisin pistein … Hurjan loppukirin syyspuolella aloittanut Jarin on noussut mustana hevosena neljännelle sijalle.

Sieppaa (1)

Näiden kommentointien joukossa ei tietenkään ole mukana ne kommentit, joita on kuvahaastesivulla. Siellä Katri H. ja Jarin ovat olleet erinomaisen ahkeria. Ja haastesivullakin on jo 1500 käyntiä. Hienosti on sekin otettu vastaan ja sille kuvia lähetetty: uusia jäseniä odotellaan kyllä vielä mukaan. 🙂

WordPressiltä tilastoja tulee kaksin kappalein, eikä niiden välillä ole järjestyksessä eroja. Kiistaton voittaja on – taas 🙂 – Katri! Onkohan tämä Katrille (ilman Hoota) voitto kolmannen kerran peräkkäin? Hattutemppu siis! Pistän postiin entisen kotikaupungin kalenterin. Lähtee huomenna Saariselän postista kohti Lahtea. 😀 Onneksi olkoon.

Ja kiitos kaikille kommentoijille kuluneesta vuodesta. Olette tehneet tästä vuorovaikutusta! Ja kiitos kaikille lukijoille myös. Tekin olette tärkeitä.

Koko hieno, piirretty tilastokatsaus on täällä.

http://jetpack.me/annual-report/6451786/2015/

Siitä selviää että

”The busiest day of the year was April 1st with 1,533 views. The most popular post that day was Aprillia, aprillia – aprillipäivän lyhyt historia.”

Tilastoista näkyy myös, ettei montaa päivää ole jäänyt ilman blogikirjoitusta. Niitähän on jo yli 3000 ja kuvia blogissani on yli 12 000! Lupaan jatkaa ensi vuonna, jatkakaa tekin piipahtelua ja kommentointia! 😀

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tälle päivälle ei ole vielä ehtinyt kovin paljon tapahtua. Mökkimaisemissa lenkkeiltiin VMP:n kanssa. Vähän tuhnu keli on.  Vähän pakkasta, sopivasti lunta. Saunan lämmitystä, lohileipiä lounaaksi, saunomista. Kohta lähdemme kylille: keilaamaan ja syömään. Pienintäkään aikomusta ei ole jäädä sinne odottamaan vuodenvaihdetta. Viime vuonna mukana oli tyär, joka sai (= vaati) meidät pysymään Panimolla ja hereillä niin kauan. Vaikka ilotulitus oli komea, ei tänään aiota jäädä sitä odottelemaan. Joten nyt jo toivottelen

Kuplivaa Uutta Vuodenvaihdetta! Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

2016

4 kommenttia artikkeliin ”Blogivuoden tilastoa ja voitto!”

 1. No ohhoh – jälleen on todettava, että enpä olisi uskonut 😉 kiitos, kalenteri on oikein hyvä palkinto!

  Vastaa
 2. Taas hienoa tilastoa! Yllättävän paljon kertyy kaikkea, kun ne näin kasaa yhteen tilastoon. Miten olen ollut noin huono, anteeksi, ettei vain nimimerkkini ole syönyt osan. Selityksiä, selityksiä 🙂 Kaikkea hyvää sinulle tulevanakin vuotena ja monen monta upeaa matkaa ja kokemusta!

  Vastaa
 3. Mielenkiintoisen tilastokatsauksen olet tosiaan saanut. Itseäni viehätti kovasti klikkauksista kertova maailmankartta. Väistämättäkin on mielenkiintoista pohtia tarinoita, miten yksi Perussa, toinen Beninissä, kolmas Myanmarissa (jne) päätyvät samaan paikkaan. Maailma kutistuu ja avartuu samalla kertaa.

  Bloggaamisen, kuvaamisen, kokkaamisen… elämisen iloa myös alkaneelle vuodelle!

  Vastaa
 4. Katri, onneksi olkoon vaan!

  Irma, selitykset ei auta. Eikä niitä tarvita. 🙂 Kaikkea hyvää sinullekin.

  Erja, joo, on kyllä mielenkiintoinen tuo ”maatilasto” – oli kiva tietää millä hakusanoilla ovat Perusta ja Myanmarista tänne Temmattuun eksyneet. Tilastossa USAn osuus on hieman harhaanjohtava: vaikka Irma sieltä Long Islandilta piipahteleekin täällä niin ei niistä ylli 8000 kertaa kerry. Jotkut operaattorit näyttävät ”kotimaaksi” USA, ja se johtuu siitä.

  Mutta jatkamme harjoituksia… 🙂

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.