Vuositilasto ja kommenttikisan voittaja!

Olen ollut maanantaista lähtien kirjeenvaihdossa Adam H:n kanssa. Hänen tittelinsä on Happiness Engineeer. Ei me montaa meiliä ole vaihdeltu, mutta hän on ollut hyvin ystävällinen ja auttavainen, jaksanut selittää ja myöntänyt kerran olleensa itse hakoteillä, mitä tavalliset helpdesk-tyypit ja datistit eivät minun kokemukseni mukaan tee. Mutta Adam oli enimmäkseen oikeassa, ja DADAAAAA…. ”Annual Report” eli Tuulestatemmatun vuosikatsaus aukesi kuin aukesikin.

Annual Report

Viisi eniten kommentoinutta ovat edelleen samat kuin viime vuonnakin ja edellisenäkin: aakkosjärjestys Irma, Katri, Koivu ja Pasi (ja luonnollisesti minä itse kun tietysti haluan vastata kaikkien kommentteihin ;)) .

Viime vuotinen tulosjulkistus: http://www.satokangas.fi/blogi/2014/01/tilastokatsaus-ja-ahkerimmat-kommentoijat/

Itse pystyin blogin tilastoista laskemaan, että kaikkien aikojen tilastossa luvut menevät siten, että Koivulla on yli 600 kommenttia, Katrilla ja Irmalla suunnilleen puolet tuosta, eli molemmilla kolmensadan kieppeillä. Ja Pasin kaikkien kommenttien määrä on noin 150.

Mutta mikä on viime vuoden tilasto?

Minun sitoutumisestani tähän bloggaamiseen kertoo, että olen seitsemän vuotta blogannut joka päivä (muutamia kertoja postitus on vierähtynyt puolen yön yli, joten siksi näyttää, että joinakin päivinä olisi ollut kaksi postausta ja joinakin ei yhtään). Nyt postauksia on yhteensä 2661 (+6 tämän vuoden puolella).

postauksia

Kävijämäärät ovat edelleen vähän nousussa, mutta nouseva kehitys on hidastunut. Kuitenkin heittämällä yli puolimiljoonaa kävijää täällä on ollut.  Klikkaa ihmeessä isommaksi, ei noista tihruista mitään muuten näe… Siis päivittäisiä käyntejä 350 – 400 ja koko vuodessa noin 120 000. Kiitos kaikille! Jos taulukossa olisi vain muutamia käyntejä, en tätä ylläpitäisi.

TIlastot 1_2015

 

Mutta kuka on vuonna 2014 kommentoinut eniten? Kenelle lähtee kalenteri? Katrille vai Koivulle?

Eniten kommentoineet 2014

Katri voitti siis kuitenkin! Hienoa Katri (ja pistätkö minulle spostilla uuden osoitteesi?).

Syyspuolella Koivu on kyllä kirinyt hurjasti, tai ehkä niin päin, että Katrin vauhti on hidastunut.

Tästä kokonaistuloksesta on todettava pari asiaa: tämän Top Nelos -porukan kommentointien yhteismäärä on laskenut, mutta heti tuolla Pasin jäljessä on pistesijoille kärkkymässä monta kuluneena vuonna – erityisesti kesällä – kommentoimaan aiempaa useammin rohkaistunutta: Marja ja Satu sekä Katri H. ovat petranneet tulostaan edellisistä vuosista.

Se koko hieno, piirretyllä ilotulituksella varustettu Annuel Report on täällä

 http://jetpack.me/annual-report/6451786/2014/

(Ei kannata ihmetellä sitä eniten klikkauksia saanutta postausta: se ei olekaan tässä blogissa, vaan paistinkääntäjien kuvablogissa, jota sitäkin minä ylläpidän ja näytti senkin tilastot tulleet joiltakin osin tuohon raporttiin mukaan. )

Kaikkinensa nämä blogit alkavat olla vähän ”so last season”. Somessa on hektisimpiä ja erilaisia, dynaamisempia viestintämuotoja, – olenhan minäkin tuon Instagramin jo ottanut käyttöön, ja Facebookissa julkaisin viime vuonna suunnilleen kerran kuussa jonkin albumillisen kuvia, mutta kyllä se niin on, että Tuulestatemmattu on ja pysyy.

Pysykää te lukijat ja kommentoijatkin! 🙂

9 kommenttia artikkeliin ”Vuositilasto ja kommenttikisan voittaja!”

 1. No ohhoh, enpä olisi uskonut! Kummasti on vauhti hidastunut syyspuolella 😉 Toivottavasti Tuulestatemmattu pysyy vielä pitkään. Tämä on niitä tosi harvoja blogeja, joita enää päivittäin tsekkaan.

  Vastaa
 2. Kyllä pysytään ja ahkerasti luetaan, vaikka ei aina kommentoitaisi. Mukava muuten huomata oma nimensä samassa lauseessa kuin ”petranneet tulostaan”. 🙂

  Vastaa
 3. Olipa hieno ANNUAL REPORT!

  Tappioputkeni siis jatkuu, mutta ei syvene. Podiumilla pysyttiin!

  Kommentointi kirjallisen ilmaisun lajityyppinä on itselläni fiilispohjaista. Siihen syttyy tai ei. Kirjoitustaidon ylläpitäjänä sillä on merkityksensä. Ehkä myös senilisoituvien aivonystyröiden vireyden vaalijana.

  Parahin Tuuli(voimaloi?)statemmattu! Jatkakoon terapeuttinen tempuu*bloginne ilmestymistään sielun (ja ruumiin?) virkistykseksi myös alkaneena vuonna!

  toivoo Koivu
  Teidän
  Ikuinen Kakkosenne

  *tempaus ~ tempuu

  Vastaa
 4. Katri, alkuvuoden ahkeruus siis palkitaan. Onhan mukava kuulla, että työhön paluusi ei ole merkinnyt Tuulestatemmatusta luopumista.

  Satu, petrannut olet, ja sinähän olet ehdottomasti ahkerin – ja menestyneinkin? – kilpailuihin osallistuja. Hyvää vuotta sinullekin.

  Koivu hyvä, parahin verbaaliakrobaatti, esimerkillinen ”senilisoituvien aivonystyröiden vireyden vaalija”, hopeaa ei hävitä! Ja vasta viime vuosinahan Katri on korkeimmalle palkintosijalle ohitsesi kivunnut.

  Sydämestäni ja tempuublogini (hahaa!) puolesta toivon että fiiliksesi Tuulestatemmatun äärellä (sydänyön tunteina) olisi vastedeskin hyvä ja kommentointiin innostava.

  Vastaa
 5. Kiitos taas kuluneesta vuodesta, luettu on vaikka kommentointi on jäänyt vähemmälle. 😉 Vähemmälle, vitosena sentää, ei huono! 🙂 Täytyy kuitenkin yrittää olla ahkerampi kommentoija tänä vuonna…

  Vastaa
 6. Kiitos Pasi sinulle kommentoinneista! Tosiaankin nelossija on erinomainen, mutta tiedä, että ihan sinun kannoillasi on monta …

  Ja minä olen sinun (uusitussa, vallan hienossa,) blogissasi todella harvoin kommentoiva, – vaikka jatkuvasti siellä piipahtelen.

  Vastaa
 7. Kiitos ja kumarrus! Kalenteri taitaa päästä töihin arkeani ilahduttamaan ja entisestä kotikaupungista erinomaisella tavalla muistuttamaan. Jälkikasvu omi kortin, ja sen hänelle soin 😉

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.