Valokuvatorstai: Lämpö

Tonttu Tomafoi löysi kierroksellaan lämpöä huokuvan ikkunapaikan. (klikkaamalla kuva suurenee ja näet tontun muikean ilmeen).

Valokuvatorstaissa vuoden vierailleena kiittelen ja toivottelen Iloa ja valoa kaikkien Jouluun. Käy kurkkaamassa joulukuvia ja -reseptejä joulusivultani

25 kommenttia artikkeliin ”Valokuvatorstai: Lämpö”

 1. Anu: siniset hetket on ihania, eikö?
  Tillman: Kiitos. että sommittelukin oli oivallinen… 🙂 Mukavaa.

  Vastaa
 2. Nokkonen ja Marjut: aivan selvästi ymmärrätte tonttujen ja sinisten hetkien hienouden…
  HPY: niinpä. Lämmin tuntuu vielä lämpimämmältä kun ulkona on kylmä. Itsenäisyyspäivän aamupäivänä Lapin tunturin huipulla oli pureva pakkastuuli.

  Vastaa
 3. Auringonkukka=O) Kiitos, kiitos.
  Savisuti: Ei Tomafoi kauaa tässä lämmitellyt, lähti hyvin pian matkaan. Näin Tomafoin kohta jo toisen tuvan ikkunan takana, siellä vaan ei ollut lämpöä. Kuvasin kyllä sen sielläkin…
  B. Kiitos. Tunnelma tulee varmaan pohjoisen valosta, jossa on hulppeaa kuvata.

  Vastaa
 4. Kaunis sininen hetki ja tuota lunta! *kadekadekade* 😉
  Siitä blogilumisateesta: Mun blogi on wordpressissä ja siellä saa lunta tupaan ihan talon puolesta tammikuun 4. päivään asti. Bloggerilaiset saavat lumensa helposti vaikka täältä:
  http://www.bloggerbuster.com/2008/12/simple-snow-effect-widget-for-blogger.html
  Mutta sun blogi on osa jotain paaaljon monimutkaisempaa kokonaisuutta, mksettua nettitilaa, webbihotelleja ja semmoista (?) joita en hallitse (vielä). Olen pahoillani, en osaa auttaa, jos tuo linkki ei toimi sinun blogissasi. 🙂

  Vastaa
 5. Krisu: Lumesta ei kannata enää olla kade. Oulussa sataa vettä taivaan täydeltä. Blogilumisade vinkistä kiitokset. yritän – ainakin ens jouluksi 🙂 itselleni saada tuollaisen.
  Anuradha: Tonttuja tosiaan on paljon liikkeellä, ainakin minun maailmassani.
  Pekka: Valoa ja lämpöä tarvitaan kylmässä maailmassa.

  Vastaa
 6. Kuinka kaunis kuva, ihan tulee lapsuuden joulun tunnelmaa, sellaista tiakaa. Ei oikein tiedä mikä on totta ja mikä satua 🙂 Kiitos tästä hetkestä 🙂
  Taidan palata oikein ajan kanssa tutkimaan blogiasi, nyt painaa hommat päällle…
  Rauhallista ja siunattua joulua sinulle 🙂

  Vastaa
 7. Nelmi: Et usko, kuinka mukava kuulla, että kuva antoi sinulle mukavan tunnelman ja hetken! Lapsuusmuistojen kaltaista joulua sinullekin!

  Vastaa
 8. Hienon hieno oivallus ja upea värikontrasti, jään kuvioista nyt puhumattakaan – mutta sommittelua en ymmärrä: miksi ikkunan yläreuna piti leikata pois?

  Vastaa
 9. DJADJA; kiitos kommentista ja hyvästä kysymyksestä ”miksi yläreuna pois?” … Piti oikein ryhtyä miettimään, ja katsomaan muut samalla kuvauskerralla ottamani kuvat. Ei rajaukselle varmaan ollut muuta syytä kuin että jos olisi ottanut koko ikkunan kuvaan, tonttu Tomafoi olisi jäänyt niin pieneksi ettei sitä olisi erottanut… Siksi siis rajaus noin hassusti.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.