Jos kaikki menee hyvin, kirjoittelen ensi viikolla postauksen, joka on jo kuudestuhannes!

Blogin yli 16 vuoden elinkaaren aikana on tullut tehtyä lukijakyselyjä noin kolmen vuoden välein. Tässä ensimmäisen, vuoden 2010 kyselyn tulokset (luvut prosentteja). Silloin blogissa kävi päivittäin noin 100 henkeä, joista kai noin kolmannas vastasi tähän kyselyyn. Nyt Tuulestatemmattuun klikkaudutaan päivittäin vähän yli 300 kertaa, ja olisipa mahdottoman mukava jos ainakin 2/3 seuraajista vastaisi!!


Vuoden 2010 jälkeen on ollut lukijakyselyt vuosina 2012, 2015, 2018 ja 2021. Ja joka kerta kysymyspatteri on vähän vaihdellut, mutta aika samansuuntaisia kysymykseni ovat lopulta olleet.

Te seuraajat tiedätte minusta ja tekemisistäni suunnilleen kaiken, tai noh ei sentään 🙂 , joten olisi mukava ja blogin ´sisällöntuotannon´ kannaltakin tietää taas jotain teistä siellä toisella puolellakin. Semminkin kun kommentointi minun – kuten kai monissa muissakin – blogeissa on hiipunut hyvin, valitettavan, vähäiseksi. [Palaan tähän sitten kun kyselyn tulokset ovat valmiita.]

Nyt on siis hyvä kysellä ja tilastoida 🙂 lukijakunnan profiilia.

Odottelen vastauksia viikonlopun ylikin, ja sitten kun on se kuudestuhannes postaus julkaisen tulokset. Runsasta osallistumista toivon kovasti!

2 Comments

  1. Hei! Huomasin, että tuo kysely sallii vain yhden vastauksen, eli vain viimeinen ruksaukseni näkyi tallentuneen.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.