Lukukauden alku.

Vähän siltä on tuntunut tänään, sillä olen täytellyt omaa kalenteriani, suunnitellut projekteja, tekemisiä, (mökki)reissuja, jopa selaillut täydennyskoulutuksia, kansalaisopiston tarjontaa ja tilaillut uusia neuleohjeita, ostanut yhden kuvankäsittelyn verkkokurssin, etsiskellyt Helmet-haasteeseen sopivaa luettavaa/kuunneltavaa.

Tehnyt itselleni HOPSia. 😀  Niitähän minä Suomen ja Skandinavian historian opiskelijoiden(i) kanssa tein pari vuosikymmentä. Henkilökohtainen opintosuunnitelma (= HOPS) taitaa olla vähän turhan juhlallinen nimi näille omille aikeille ja puuhilleni tänään. Jokatapauksessa kaikkea tällaisia olen pohdiskellut, etsiskellyt, suunnitellut.

Ja sitten käynyt eka kertaa tälle talvelle Auranmajalta lähtevillä laduilla. Näin huolimatta siitä, että pakkasta oli kuitenkin vielä – 17 C. Eihän se pakkasessa luisto parasta ole ja käsiä palelee, mutta keskipäivällä oli ihan kimmeltävää, kirkasta, aurinkoista, melkein helmikuisen kristallista. Ei todellakaan haitoksi asti muita hiihtäjä, – olisinkohan kympin lenkillä nähnyt korkeintaan 10 sivakoijaa.

Tänään ei siis vielä mitään kiirettä. 🙂 Ei mihinkään, ei minkään asian kanssa.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.