Tänään vein sukset huoltoon, aamupäivällä, ja oikeasti – minä pöhkö – kuvittelin saavani ne huomenna takaisin. Saan ensi viikon maanantaina!! Näin siinä käy kun ei huollata Saariselällä tai off-season aikana Oulussa. Siis sukset ja/tai nopea huolto ovat olleet eri kohteissa. Joten nyt sitten saan vain itsekseni tupista ja ajoitustani moittia. Viikko on siis jatkettava tepastelua, sitten taas ladulle!

Mutta jotain onnistunuttakin tänään. Nyt on meidän matka varattu. Olisi me joka tapauksessa lähdetty jonnekin ulkomaille tänäkin vuonna, mutta tämä matka kulkee nyt nimellä 40-vuotishäämatka. Ei kylläkään ajoitu elo-syyskuun vaihteeseen, jolloin oli se ensimmäinen. Ollaan yhdessä ja erikseen haettu kohdetta. Pehtoorin ensimmäinen ehdotus oli Sorrento – Capri -aurinkoon omatoimilomalle, uimaan, kävelemään ja syömään hyvin Italian maisemiin. Amalfin rannikko olisikin uusi kohde meille, joku pittoreski hotelli merenrannalla… Ei huono, mutta sitten ei kuitenkaan löytynyt sopivaa kohdetta..

Toscanan pyöräreissua (Olympian valmismatka) pohdittiin yhdessä pitkään. Minulla hyvin pitkälle valintaprosessissa pääsi myös sähköpyöräreissu Dalmatiaan, Kroatian saaristossa laivalla yöpymiset ja saarilla kulkemista. Ui, jui. Mutta Pehtoori ei halunnut ”pieneen laivaan”. Kaupunkilomille ei haluttu, ja kun luovuttiin ajatuksesta lähteä pakkasia pakoon jo helmikuussa, luovuttiin ehdolla olleesta Teneriffan patikkalomastakin. Niinpä päätimme pitäytyä ihan Euroopassa. Oikeastaan se taisi olla lähtökohta jo alunperin.

Niinpä päädyimme matkaan toukokuussa. Ja TEMA-matkojen tarjonnasta löytyi meille molemmille mieluinen vaihtoehto. Ja lisäksi vielä uusi kohde. Ketään ei hämmästyttäne, että minä halusin ainakin osan lomasta olevan veden äärellä. Vähän isomman kuin meidän mökkipuromme.

 

Monien vanhojen reissujemme kuvia tässä katsellessa matkakuume on juuri nyt hyvin korkealla.

Täälläkin reissukuvia ja patikkareissuja täällä

4 Comments

  1. Onko tämä tuleva 40-v.”kuherruslomanne” kohde salaisuus matkan alkuun saakka, vai enkö vain osannut poimia kohteen sijaintia tuosta blogistasi? Antoisaa lomansuunnitteluaikaa teille:)

  2. Jarin, on matka vielä salaisuus. En ihan uskalla vielä ”ääneen” siitä sanoa, iloita, varmaksi sanoa. Aina kun voi sattua jotain että joutuu perumaan.

  3. No nyt iski matkakuume. Amalfin rannikko, Sorrento ja Capri houkuttelisivat. Muistin sitten, että olenhan minä toukokuussa menossa Ranskaan. Ensin kyllä maaliskuu Hangasojan rannalla. Kaamoksestakohan se johtuu, että on ollut turhan paljon sohvaperunana kirjan kera.
    Odotan mielenkiinnolla reissukohteen julkaisua.

    1. Tema-matkojen Amalfin (Sorrenton ja Caprin) matkahan on vasta syyskuussa. Ei muuta kuin Hangasojan ruskasta suoraan Välimeren aurinkoiseen syyskesään. 🙂

      Saapa nähdä oltaisko tällä kertaa taas yhtäaikaa pohjoisessa: helmi-maaliskuussa mekin ollaan seuraavan kerran lähdössä. Ainakin alustavasti näin.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: