Väriä ja kuvia

Niinä sunnuntaina kun ollaan oltu Oulussa, olen lähes joka kerta ajellut tämän Knuutilanrannan ”lähteen” ohi. Niin tänäänkin. Etualan horsmat jo kertovat, että kaupunkiruskaa on jo. Vaikka maisemat ja taivas näyttävät muutoin elokuiselta, kesäiseltä, eikä ole vielä kylmäkään (+ 19 C aamupäivällä) niin tuulessa on syksyinen vire.

Hiukkavaarassakin jo punerrusta penkoilla…

Kamerakin oli mukana, mikä ei tänä kesänä ole ollut mikään itsestäänselvyys – ja lenkillä kovasti pohdiskelin teenkö enää ”Oulu kuvissa” -kalenteria ensi vuodelle ja joulumyyntiin? – Talven ja kesän kuvat on kyllä otettuna, mutta se muu homma. Kalenterin kokoaminen ei ole kovinkaan iso juttu, jos/kun kuvat on otettuna, mutta se postitus- ja laskutusrumpa!

Viimeiset viisi vuotta olen myynyt kalentereita (ja kortteja!) aika mukavasti, ja varsinkin Saariselkä kuvissa -kalenteria (viime vuonna eka kertaa myynnissä) meni todella paljon – ja uuteen olisi tosi paljon kuvia joista valita.. Postitus- ja laskutusrumba on melkoinen, mutta sehän on hyväkin juttu: siis kun on paljon postitettavaa tulee tienattua joululahjarahoja. 😀

En päässyt tänään vielä tulokseen, mille noiden kanssa ryhdyn.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.