Tänään jo keittiöremontin viimeistelyä, valokuidutkin saatiin paikalleen, loputkin astiat ja ruokatarpeet oikeille paikoilleen. Ja hyllytilaa tyhjänä vaikka kuinka paljon! Vuosikymmenten astiakeräilyn tuloksia olen laittanut kiertoon ja tarpeeseen muualle, ja kyllä silti jäi vähintäänkin riittävästi. Isotkin juhlat voisi järjestää jos tarvetta olisi.

Vähän on vielä toimitusongelmia – ja käynnistysongelmiakin. Uusi uuni tulee vasta joskus kuukauden päästä, mutta saimme Puustellista lainauunin, joka ilmeisesti sitten tekikin uuden induktiolieden toimattomaksi! Noh, huomenna tulee sähkömies katsomaan. Ja kuivauskaapin ovet ovat liian leveät: oikeat tulevat ”tässä piakkoin”.

Aamupäivän asioilla kaupungilla. Tulokset eivät ihan toivotun kaltaisia. Noh, olen ainakin yrittänyt. Tällainen epätietoisuus ja vastaamattomuus eivät sovi minulle.

Ja illan olen neulonut ja kuunnellut kirjaa, koettanut vain nauttia kynttilänvalossa olosta. Syksy saa mun puolesta tulla.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.