Aatonaaton uusia ja vanhoja perinteitä

Verkkaisesti puuhasimme lähtöä päivän kierrokselle… Pakkailtiin viemisiä mummuille, kynttilöitä haudoille, pikkuisen parempaa ylle, – ja testituloksen odottelua. Tuli takaumia yli 30 vuoden taakse: silloin niin monta kertaa odotin testistä kahta viivaa, ei tullut. Tänään olin tyytyväinen kun testitulos oli negatiivinen. Toivottavasti antigeenitesteistä ei tule uusi perinne, vaikka aika moni näyttää sen näinä päivinä jouluhommiinsa liittäneen.

Puutarhan (kuva sieltä)  kautta ajelimme Jääliin, jossa kahviteltiin leppoisasti, verkkaisesti sielläkin oltiin. Eipä kiirettä.

Pehtoori ja Tyär lähtivät vielä käymään Hallissa hakemaan tilauksemme, samaan aikaan minä jo katoin huomiseksi pöydän. Harrastukseni, tiedättehän. 🙂 Siihen menee aikaa.

Sitten äidin luo. Sisarusten kanssa ollaan jaettu joulunajan päiviä, että joka päivä kävisi joku ja ettei olisi äidille liian väsyttävää Eikä hoivakodin puolelta kyllä juuri kannustetakaan vierailuihin.

Lenkin skippasin tänään, tein mahdollisimman paljon valmiiksi huomista varten, – toiveena, että huomenna aamupäivällä saisin lähdettyä ulkoilemaan…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 * * * 23 * * * 

4 kommenttia artikkeliin ”Aatonaaton uusia ja vanhoja perinteitä”

  1. Minullakin tuli kotitestin kanssa vahvoja mielleyhtymiä raskaustesteihin, joita ehdin männä vuosina erilaisissa vaiheissa aika monta tehdä. Toivo ja pettymys, monen monta kertaa. Parin kahden viivan tuloksen kanssa aiheesta juteltiinkin ja oltiin tänään erittäin iloisia, että testiin piirtyi vain yksi viiva.

    Ihanaa joulua koko poppoollesi!

    Vastaa
  2. On taas erikoinen Joulu,ON!
    Hyvää ja rentouttavaa Joulua sinne teille ja todella paljon Tervettä Uutta Vuotta 2022!

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.