”Keskeneräistä työtä ei saa näyttää” vai ”keskeneräistä työtä ei saa arvostella”? – Muistan, että koulussa jotain tuollaista hoettiin; oisko ollut kuviksen tunnilla? Nyt en kuitenkaan malta olla näyttämättä keskeneräistä työtä. Ehkä on vaikea uskoa, mutta tämä on jo voitonpuolella, melkein valmis. 🙂 Voi olla että teen tähän joulukauteen vielä toisenkin kortin. Ja voi olla, että ensi vuonna en sitten enää teekkään. Viime vuotisistakin otin jo pienen uusintapainoksen, tulivat tänään postissa.

Kovin jouluiselta ei vielä näytä, mutta nämä kuvat otinkin jo viime vuoden puolella nimenomaan korttien tekoa varten.

Mökkimaisemissa on jo varsin jouluista, tai paremminkin kevättalviselta siellä tänään näytti, kun Tyär lähetteli kuvia. Toiveissa olisi, että kolmen viikon päästä me vuorostamme menisimme sinne. Jos terveyttä eri osapuolilla riittää, niin sitten. Tänään minä sain viime kokeiden jälkeen yhden helpottavan tiedon, ainakin yksi huono mahdollisuus on nyt poissuljettu, mutta testataan ja labrataan vielä. Marraskuun toisena lauantaina on Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytätapahtuma, ja sinne mielisimme päästä. Olenpa kutsunut samana viikonloppuna mahdollisesti Saariselälle tulevia paistinkääntäjiä piipahtamaan meidän möksän pihapiiriin makkaranpaistoon ja kuukkeleita ruokkimaan. Saapa nähdä.

Kävinpä kaupunkireissulla ostamassa itselleni uuden talvitakin. Sellaisen lämpimän ulkoilutakin; sopivan ja uuden. Oulussa on ollut Kekäle-vaatekauppa kai jo vuoden tai parikin, nyt siellä kävin ja ihastuin. Mutta sopivaa takkia ei kuitenkaan löytynyt, joten siispä Sokokselle, jossa oli vielä – 20 %  takeista! Sielläkin oli mieluinen Tommy Hilfigerin takki, mutta sielläkään ei M-kokoa, mutta aika hyvä vastaava (tosin musta, ei tummansininen, kuten olisin halunnut) löytyi RLL-toppatakkimallistosta.  Nyt on hyvä talvi tepastella, kulkea kuvailemassa kotikaupunkia ja sen rantoja.

Tulkoon talvi tännekin!

2 Comments

  1. Ja talvi tulee..ulkoilutin nelijalkaisen matkaseuralaiseni Oulun asemalla. Lunta tuli vaakatasossa. Pohjoista kohden suorin, alkuun turvallisesti junalla mutta loppumatka sitten taas itse ajellen.

  2. Oulussa on satanut koko päivän lunta, nyt jo rännän ja veden sekaista. Huomiseksi lienee jo loskaa joka sulaa pois. Instasta näin että oletkin turvallisesti päässyt Hangasojalle. Mukavia talvisia päiviä sinne. 🙂

Jokainen kommentti on ilo!

You might also enjoy:

Discover more from Tuulestatemmattua

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading