Kohti syksyä

 

Nalle Puh ja Nasu istuivat ison puun alla.

”Ajatteles, jos joku puu kaatuisi kun me olemme sen alla!”, Nasu virkkoi.

Nalle Puh oli pitkään hiljaa ja mietti asiaa, kunnes vastasi: ”Ajatteles, jos ei kaadu.”

 

Ajatteles. Sitäkin.

Hyytyvän kylmässä aamupäivässä polkien melkoisen mutkan kautta Kasvitieteelliseen puutarhaan. Siellä oli paljon kaunista, eikä ollut (enää) edes kylmä. Käveskelin, kiertelin. Matka jatkui hautausmaalle, sielläkin kukat kukoistuksessa. Vielä levollisempaa.

Tänään ei keittiöhommia, sillä suuntasimme iltapäiväksi Oulunsaloon. Tavattiin ystäviä yli 1½ vuoden tauon jälkeen. Pitkästä aikaa vieraisilla kenenkään kotona. Paljon päivitettävää, muisteltavaa ja suunnittelua. Viinikerhomme täyttää tänä vuonna 30 vuotta, – miten juhlistamme? Rahaa on korona-aikana säästynyt ja kertynyt, kun ei olla kokoonnuttu. Mutta josko pidettäisiin marraskuussa hienot juhlat?  Sitä pohdimme samalla kuin kisasimme: oli ”THe 16th Botrytis Challenge tasting!” Eihän se tällä kertaa meiltä kahdelta kovin hyvin mennyt. Tärpit ja treenit takana olivat huolimattomia, paljon on unohtunut opittua. Ehkä taas ryhdistäydymme josko vaikka harrastus ja oppiminen elävöityisi aikojen (ehkä) normalisoituessa. Käänsimme jutun positiiviseksi: onneksi on vielä paljon oppimista, joten tarvitsemme ystävien seuraa ja vertaistukea tällä loputtomalla saralla. 😀

 

 

 

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.