Juhannusaatto 2021

Miten jos tämän päiväinen postaus menisi ihan vaan muutaman kuvan kera?

Apsun kummitäti on Oulussa, Rantapellossa, ja niin oli pienetkin! Vesisota oli väistämätön! Ja se ilo jälleennäkemisestä!

Eevis ei ollut vakuuttunut ”titin” ja papan juhannusliputuksen onnistumisesta. Mutta yritti kannustaa.

Juniori toi kontribuutionsa juhannusaaton päivällispöytään. Ja kyllä: se oli vähintäänkin erinomainen. Minähän en BdB-samppanjoiden ylin ystävä ole, mutta kun tämä oli saanut olla kosketuksissa tammen kanssa, oli samppanjassa voimaa, luonnetta ja makua. Jostain Euroopan viinikaupasta kuulemma hankittu.

Ja sitten syötiin. Lihavartaita. Pitkästä aikaa. Ja vielä nyt, monen tunnin jälkeen, vähän raskas olo, mutta olihan kuulkaa hyvää. Ohessa mm. juuripersiljaa, mozzarella-salaattia, tryffeliherkkusieniä, maustevoita, … ja jälkkäriksi se kakku.

Meni jatkoon ihan heittämällä.  Se oli mahdottoman hyvää, ei liian makeaa, – ja lapsetkin söivät mielellään. Eevis tykkäsi erityisen paljon suklaakahvipavuista. 😉  Oheen sopivat tuoreet mansikat oikein hyvin.

Niin ja sää! Kuten kuvista näkyy. Niin hyvä päivä tänään.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.