Valkovuokkojen aikaan

Valkovuokot kotipihan illassa. Tänä vuonna niitä on meillä enemmän kuin koskaan. Eikä niiden kasvu täällä Perämeren rannoilla ole mikään tavallinen juttu. Me olemme saaneet turppaan vuosia sitten Oulunsalosta, ja siitä olemme saaneet pariin kolmeen paikkaan pihalle niitä leviämään. Tänä vuonna muutama kukka nousee kivijalan vierestä pikkukivien välistäkin. Tänään nämä kukkimalla ilahduttavat erityisesti; äitienpäiväksi eivät ehtineet, mutta nyt.

Aurinko on tänään hellinyt vasta iltapäivän lopulta. Aamulla olin pienten kanssa leikkipuistossa ja kyllä tuuli kylmästi. Sepä saikin sitten liikkumaan ja kiikkumaan kunnolla. Muutoin päivä sisällä. Nopeasti kuuluu aika, vaikka ei mitään erityistä ollutkaan ohjelmassa. Erityistä kyllä taustalla…

”Titi”, kuten Eevis isäänsä kutsuu, tuli kustannuspaikalta kahden jälkeen, ja ryhdyttiin puuhaamaan ruokaa. Grillistä entrecotea, ja sen oheen kaikenmoista kokkailin. Tuntuu sunnuntailta.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.