Pojasta polvi …

Samalla kun Pehtoori lähti aamusella viemään Juniorin sairaalaan polvileikkaukseen (jo kolmas kerta!), hän vei minut Auranmajalle. Hiihtelin pienessä lumisateessa kohti kotia. Ei ihan kymppiä tullut täyteen, mutta tulipahan oltua ulkona.

Tällä kertaa kahvitreffit systerin kanssa hänen luonaan. On ostanut uuden hienon kahvikoneen, joten olihan se käytävä testaamassa. Pehtoori, joka on erilaisiin kahveihin hurahtanut ja erikoistunut, on jo erikoiskeittimen nähnyt, kun kävi viime viikolla IKEA-kaapin kokoamassa ja kyllä luulen, että vakavasti pohtii samanlaisen hankkimista. Mikäpä siinä.

Jospa pojasta polvi paranisi ja minulla hiihtokunto hiljalleen nousisi. Muutoin kotoilua, kotoilua, kotoilua…

2 kommenttia artikkeliin ”Pojasta polvi …”

  1. Uusi kahvikone on ehdoton ostos. Meillä ollut käytössä jo kolmatta vuotta. Kahvinpavut ja niiden tuoksu, cappuccino aamulla ja tuplaespressot päivällä. Hintoja kannattaa kyllä vertailla, aikoinaan oli Kahvikaveri edullisin.

    Vastaa
    • Kyllä kahvintuoksu, tuoreista pavuista varsinkin, on ihana. Näin aamuisin varsinkin. Minulla on töistä poisjäännin (ja vatsakatarrin) jälkeen kahvinjuonti pudonnut pariin kupilliseen päivässä (=aamussa), mutta Pehtoori kyllä on innostunut! 🙂

      Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.