Huolettomana

 

Tänään taivas harmaampi kuin eilen, mutta dramatiikkaa pilvikerrostumissa edelleen.

Päivään kuului paljon kävelyä, uutisten seuraamista (Go, Joe! And Kamala!), vastaamattomia ja vastattuja puheluja, asioilla ja huomisen sapuskan esivalmisteluja, kuvia ja sitten syömään, mutta ei suinkaan omia pöperöitä vaan systeri oli tehnyt meille japanilaisen päivällisen. Kolmen ruokalajin herkut, viininä erinomainen grüner veltliner ja kaunis kattaus. Ja olipa hyvä nähdä livenä, rauhassa.

Näinä aikoina yhteiseen, valmiiseen pöytään istahtaminen on juhla, ilo ja lepo! Leppoisa höpöttely, uusista mauista nauttiminen, levollinen hetki, joka toki venähti useammaksi tunniksi, tuntui juhlalta.

 

Lepo. Hyvä, huoleton hetki.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.