Ei niin kummoisia…

Eilen rikkoontui tämän pienen, oman, jo toistakymmentä vuotta ylläpitämäni julkisen päiväkirjan, oman blogini lukijamäärän uusi maaginen raja: 1 250 000 kävijää. Siis miljoona ja neljännes päälle! Se on aika paljon se.  Kiitokseni kaikille aktiivisille, vuosikausia seuranneille kuin myös satunnaisesti piipahtelevillekin.

Tuo luku aiheuttaa (lisää) paineita: semminkin kun viime aikoina olen hiljaa mielessäni todennut, että ´mistä ihmeestä tänään kirjoittaisin´ , kun pienessä maailmassani ei nykyisin mitään (julkaistavaa – huom. tässä paino sanalla ´julkaistavaa´) tapahdu.

Niin kuin nyt tänäänkin: päivän kohokohta kun joulukorttitilaukseni tuli perille. Nyt on satoja kortteja, joista (pienen pienen) osan tänään sain jo jatkomyyntiinkin. Ja palaute oli vähintäänkin hyvä: pienyrittäjälle/jouluihmiselle/oululaiselle tuntuu mukavalle. Ensi viikolla alkaa korttien ja kalentereiden myynti voimallisemmin ….

Illansuussa istuskelimme kolmisin hyvä ruoan äärellä pitkään, ja taas toivoin että olisinpa liikkunut vähän enemmän, mutta hei … luomukuningasosterivinokas ei voi olla kovin paha kaloripommi, vaikka söisi niitä voissa paistettuna paljon? Eihän? – Ihan sama, mahdottoman hyviä olivat, kun myös home-made lehtipihvit.

Tämmöisistähän se päiväni, perjantaini, koostuu. On vaikea olla mainitsematta, etta  joulukorttisuoramyynti ryöpsähti käyntiin! Palannen asiaan. Kerrankin ajoissa.

Levollista ja leppoisaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia artikkeliin ”Ei niin kummoisia…”

 1. Tuohan tietää tilastollisesti sitä, että yli viidennes Suomen kansasta on vieraillut sivustollasi:)

  Vastaa
 2. Viidennes, – jos jokainen olisi käynyt vain kerran… Päivittäinen sivustolla käyntimäärä on nykyisin keskimäärin 300. Parhaina vuosina lähes 400 päivittäistä käyntiä…

  Vastaa
 3. Olen seurannut blogiasi vuosien ajan. Entisenä oululaisena on ollut tosi mukava lueskella blogipäivityksiäsi. Tutut paikat ja maisemat vilahtavat kuvissasi ja teksteissäsi. Se ”ei niin kummoinenkin” riittää vallan mainiosti. Elämä ja arki on välillä sellaista…Toivottavasti jaksat jatkaa entiseen malliin !

  Vastaa
  • Jee. Mukava saada palautetta! Kiitos paljon.

   Nythän ei ole sitä ajatusta, että ihan heti lopettaisin tätä julkista päivieni ylöskirjaamista… mutta eihän sitä tiedä. Päivä kerrallaan.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.