Mustangia mummin kans

Tiedättekö, mitä tarkoittaa ”Laita Mustangi päälle”?

Apsu sanoin sen tänään autossa, kun olin käynyt hänet hakemassa päiväkodista puolenpäivän aikaan. Tänään oli nelivuotiaan tarhaviikko ”pulkassa”, sillä poika on puolipäiväläinen, mikä tarkoittaa, että ”pitkiä päiviä” ovat maanantai ja tiistai ja keskiviikko on ”pikku päivä” ja loppuviikko on vapaata. Olimme sopineet, että tänään on pitkästä aikaa meidän kahden humputtelupäivä, joten menin suoraa päiväkodille vastaan. Olipa ilo käydä katsomassa päiväkotimeininkiä, ja nähdä kuinka Apsu esittelikään oman lokeronsa, naulakkopaikkansa, seinällä olevan päiväohjelman ja kertoi, missä on ”nukkari” ja missä syödään. Oli kaikin puolin täpinöissään kuukauden vankalla kokemuksella.

Mutta sitten me lähdettiin: ”eikä tarvi mennä kodin kautta, laita vaan mustangi päälle ja mennään suoraan Tietomaahan.” Mustangin olen jo aiemmin oppinut: se on radiokanava Nostalgia! 😉 Ei mitään Novaa, vaan Nostalgiaa. Se soiden huurruuttelimme kohti keskustaa ja Tietomaata.

Siellähän se iltapäivä hurahti. Olimme vähän pahoillamme kun muutama meidän lemppari kokeilu- ja oppimispiste oli poistettu kokoelmista, mutta löysimmepä taas uusia tilalle. Eikä yllätys taida olla, että ”rallirata” oli se, jonka äärelle oli kerta toisensa jälkeen hakeuduttava.

Lopulta oli lähdettävä, kun meillä oli välipalajätskeistä huolimatta jo kova nälkä, ja kai vähän väsykin. Mutta mummilassa, jossa oli sitten pappakin kaverina, jaksettiin vielä ruoan jälkeen touhuta, piirtää, katella kuvia, pelata. Ja huomenna kuulemma voitaisiin mennä puistoon kaupungille tai vaikka Leo´s Leikkimaahan. 🙂

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Mustangia mummin kans”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.