Huoltopäivä, ja ”matkalla mukana”

 

Samalle päivälle hammaskiven poisto ja muu purukaluston huolto, ripsien ja kulmien väri sekä niska-hartiaseudun hieronta. Ja niiden välissä tepastelua kaupungissa ja Nallikarissa.

Ja samaan aikaan toisaalla, tai siis parhaillaan (ke 13.2. klo 19.30), tyär on täällä:

Flying Radar on kyllä kiehtovaa seurattavaa.

Matkalla minnekö? No Meksikoon – lukulomalle kuulemma. 😀 Kesällä sinkkuuntunut esikoinen on tehnyt pieniä kotimaan matkoja pitkin kesää ja syksyä: Ouluun, Lappiin, Tampereelle, Turkuun, – Tallinaankin. Opiskellut ominaiseen tapaansa paljon ja nopeasti, erinomaisestikin vielä. Ollut todella innostunut elämänmuutoksestaan ja tyytyväinen tekemiinsä ratkaisuihin. Tuntuu vähän kuin elävänsä ”uutta nuoruutta” tai siis nauttii opiskelusta ja opiskelijariennoista ja ”työttömästä” elämästä ihan täysillä.

Ja ilmoitti ennen joulua, että lähtee ”kevätlomaviikolla” Meksikoon tapaamaan tuttuja ja lämpimään. Vakaana aikeena koodailla päivät ja illat tavata ystäviään ja juhlia. Sinne on menossa. Mikäs siinä. Tällä kertaa olen vilpittömästi iloinen puolestaan. Viimeksi kun lapsi meni sinne – jäädäkseen yli vuodeksi töihin – olin niin surullinen, liki ahdistunut.

Silloin oli täällä blogissakin menossa ”Terveisiä (ja kuvia) Meksikosta” -sarja. Silloin tyttärellä ei ollut paluulippua olemassakaan, nyt on jo 10 päivän päästä paluu. Hyvä niin.

2 kommenttia artikkeliin ”Huoltopäivä, ja ”matkalla mukana””

 1. Meillä toinen työssäkäyvistä tyttäristä kävi vuoden sisällä kaksi kertaa työreissulla Kanadassa, lomareissuilla Tansaniassa, Lissabonissa ja Kataloniassa, vaellusreissulla Norjassa ja nyt on lähdössä Ranskaan laskettelemaan. Sinkkuudesta etuja? Hyvä kun nuoret pääsevät näkemään maailmaa, osaavat sitten paremmin arvostaa Suomen hyviä oloja.

  Vastaa
  • No on teidän tytär reissannut! Ja aika hienoja kohteita on hänellä ollut. Matkustaminen on kyllä nuorille ja kaikille hieno asia. Ja eihän siihen onneksi ”tarvitse” sinkku olla. Ovat meilläkin – varsinkin juuri tytär – matkustelleet ihan parisuhteissaankin.

   Ja juuri äsken tuli viesti, että Helsinki – Lontoo – Dallas – Monterrey (21½ t.) on sujunut ongelmitta. 😉

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.