Talvi on talvi on talvi on talvi

Nyt on kyllä on paras, oikea talvi moneen vuoteen. Pakkasia, eikä suveamista välillä, joten puissa on lunta. Paljon kauniita, lumisia maisemia. Ei juuri liukkaita jalkakäytäviä, joten niitä ei ole tarvinnut hiekottaa, vaan kaikkialla on kauniita kävelyreittejä. Sininen taivas, ja aurinkoa monena päivänä, aamuna ja iltana.

Tänäänkin.

Kuvia on kertynyt paljon. Ja niitä julkaisen yhdellä jos toisellakin foorumilla: eri valokuvausryhmissä, FB:ssa omalla seinälläni ja Oulu tutuksi -ryhmässä, Oulun voutikunnan kuvasivustolla ja FB-ryhmässä, joskus jopa YLEn sääkuvissa ja Kalevan lukijakuvissa, sitten Instagramissa ja täällä blogissa.

Yritän kovasti olla julkaisematta jotakin samaa omasta mielestäni onnistunutta otosta kovin monessa paikassa, mutta joskus tulee kyllä pantua sama kuva esim. Instaan, omalle FB-seinälle ja tänne blogiin. Perustelen itselleni, että ei ole niin tavattoman monia, jotka näkevät ne kaikilla foorumeilla… Taitaa olla korkeintaan parikymmentä, jotka seuraavat päivityksiäni noissa kaikissa? Ja haittaako se lopultakaan?


8 kommenttia artikkeliin ”Talvi on talvi on talvi on talvi”

  • Kyllä satusetä Topeliuksella lipun värejä miettiessään vaemasti oli Suomen talviset maisematkin mielessään, joskin muutakin…

   Vastaa
  • Minäkin tykkään tämmöisestä pehmeästä talvesta… Oikeaa tykkyä olis Syötteellä ja Kuusamossa, mutta menettelehän nämä lumihuurteisetkin maisemat.

   Vastaa
  • Kun sinullekin – Toinin lisäksi – näistä juuri sini-valkoisuus ja Suomen lippu tulivat mieleen, niin kirjoittalenpa sen väreistä tänään … Kiitos kommentista. 😉

   Vastaa
  • Joo, bannerikuvana se kulkee muokkausvalikossa…

   Kuvasin sen eilen tuossa Toppilan satamassa, sinäkin olen varmasti tuon laskuojan reunaa kulkenut: Ceydonin ja Terva-Toppilan välissä. Valo oli ihan mielettömän hieno. Ja tyven ilma!

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.