Visbyn, Tallinnan ja Helsingin lämmön jälkeen Oulun aamu tuntui hyytävältä.

Kotiinpaluun jälkeisiä puuhasteluja, posteja, puheluita, pyykkejä, puutarhaa, kaupassakäyntiä, – lenkillekin tarkenin puolenpäivän lämmössä.

Ja nyt olen jonkun tunnin jo perannut kuviakin. Ja hokenut, ettei tarvitse niitä kouluun tai näyttöä varten hioa ja säädellä loputtomiin, joten olenpa saanut jotain aikaiseksikin.

Nyt ensi alkuun kaksi kansiollista kuvia Visbystä, johon ihastuin ikihyväksi. Maanantai-illan ja tiistain vietimme aurinkoisessa keskiaikaisessa kaupungissa ja sen markkinoilla, lähes koko päivän muurien sisäpuolella ja ulkosalla. Kuvasin paljon pukuja, joten toinen kansio on niistä ja toisessa on yleiskuvia kaupungista. Siinä on myös kuvia hotellistamme, hotelli Slottsbacken on vanhassa kaupungissa, sen eteläpäässä. Jykevä ja hyvä hotelli, jonka kellarikerroksessa (myös terassi) tarjottu aamiainen oli ainakin meidän tarpeisiimme ihan riittävä. Croissantit parempia kuin Lidlissä ja se on jo paljon se. Sisäkuvia kuvasivustolla.

Lähde iltakävelylle Visbyn keskiaikaviikolle…

klikkaudu tästä KLIKS

 

4 Comments

  1. No,hienoja kuvia!Kiitos,että sai katsoa!
    Olipa upeaa lomailmaa,Ruotsissa taitaa aina paistaa….

    1. Hyvällä kelillä innostuu kuvaamaan. Ruotsissa paistaa muulloin aina, mutta silloin kun meillä Torniossa on VAT-viikonloppu. Erityisesti jos on harjoitukset tai simultaanit on tehtävä Haaparannan puolella. 😉

  2. Ruotsihan on tunnetusti maailman Strömssö! Israelilaiset sanovat olevansa Jumalan valittu kansa, mutta kyllä ne on nuo meidän naapurit.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.