Lauantai

Lauantai. Mietin monta kertaa sanaa ´lauantai´. Mitä se lopultakaan, nyt, minulle, tässä elämäni vaiheessa tarkoittaa… Minä mietin sitä hyvin paljon tänään.

Tänään se on tarkoittanut kävelyä kaupunkiin, Taidemuseoon katsomaan Esko Männikön valokuvanäyttelyä.

Näyttelyn jälkeen, – mitä mietin?: Kyllä tässä valokuvauksen opiskelijalla ja ”henkilö miljöössä” -näyttösarjan kanssa kipuilevalla on miettimistä …  Siis ei minulle Männikön kuvia ihan yhtäkkiä hetkessä ”myydä”, en ole mennyttä, mutta kyllä minä mietin maailmaa, suomalaisuutta, omaa kuvaamistani tuon jälkeen. Ja mietin, että ystäväni, arkeologi, saisi varmasti paljonkin irti näyttelyn ”Blues Brothers” – osasta. Sen verran kaivauksilla minäkin olen ollut, että ymmärrän jotain noista… 

Tänään lauantai on merkinnyt ihan lunkia, tekemätöntä, sitoutumatonta, lupautumatonta, leppoisaa maaliskuun lauantaita.

Siis. Paljon ulkoilua, paljon chattailua nuorten kanssa, paljon viestien vaihtoa tuntemattomien ja lapsuuden ystävien kanssa. Paljon matkasuunnitelmia (mitäs suosittelisit meille ensi syksyn lomakohteeksi?).

No niin, mutta. … Tuo ylemmän kuvan (eikös ole aika hieno kuva? Kannattaa klikata kaikki kuvat isommiksi!) viini… Portugalilainen touriga nacional, Cresto. Johan oli erinomainen viini tämä, ihan löytö pitkästä aikaa. Ja oheen keftedes,… kreikkalainen rulettaa nyt.  …

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.