Pääsiäisenä pohjoisessa

Hangasojalla on kaikissa mökeissä asukkaita, laduilla on paljon hiihtäjiä, Laanihovin edessä monotanssien aikaan ruuhkaa, kaupassa oli oikein jonotettava, Savottakahvilassa pöydät täynnä hiihtolenkiltä piipahtelijoita. On sesonki.

On lämmintä (+5 C), aurinkoa, lunta, sininen taivas. Ensimmäinen pääsiäispäivä.

Olimme iltapäivällä kirjan myyntikierroksella, ja sitten tepastelemassa ristiin rastiin kunnes päädyttiin Kievariin brunssille. Kirjakaronkka ”Sateenkaarenpääntiellä”. Kievarin brunssi ei taaskaan pettänyt: alkupalapöydässä oli mm. heinäsorsaa confit!! Ja se oli ihan hiton hyvää. Harvinaista herkkua. Pääruokana ahvenfileitä parsarisoton päällä. Sopiva annos. Ihana annos.

Av612bNF0-5tfuiRVCe62tbyi1UhQ_nyaZLW0iF_Ntyv

Mökille palauduttua lähdin vielä Hangasojantielle kävelemään, kuvailemaan. Josko YLEn sääkuvissa tältäkin mökkireissulta julkaistaisiin kuva. Neljältä edelliseltä on julkaistu. 😉

Ja ”Vuotuisjuhlien historiallisia juuria” ajatellen kuvailin mökkipihassa, olkoon tämä ”pääsiäsikorttini”, hyvän pääsiäisen toivotusteille kaikille!

  * * *

Kuvahaaste tulevalle viikolle? – Eipä taida kouluporukalla olla haastetta, mutta minäpä otan tuolta omasta ”aihevarastostani”  tähän Tuulestatemmatun haasteeseen yhden aiheen: erilainen. Tulevalla viikolla kuvataan erilaista, erilainen.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.