Valokuvaushaaste kaikille! – Joka viikko!

Valokuvahaastetta olen tässä miettinyt.

Tuulestatemmatussa tiedän käyvän monen, jolle valokuvaus on harrastuksena, ja monen kuvia olen blogeissanne tai muutoin nähnyt ja ihaillut. Nyt kun kerran väistämättä näyttää siltä, että  VAT-koulutukseni viikkohaasteet jättävät jälkensä myös tänne minun blogiini ja joudutte niitä katselemaan – kommentoidakin saisitte ja olisi kovin suotavaa – niin ajattelin haastaa kaikki lähettämään omiakin kuviaan katseltavaksi. Esimerkiksi viime viikon ”kontrasti” tai tämän viikon ”voima”? Mitä kuvaisit noihin? Millaisen kuvan jo ehkä otit!

Tein kuvasivustolleni kansionkin näitä varten: jos lähetät minulle (reija at satokangas.fi) sähköpostiosoitteesi ja nimimerkin, jolla haluat kuvasi julkaistavan, niin luon sinulle oikeudet tuohon haastekansioon: sen jälkeen voit ladata ottamasi haastekuvan sinne. Mahdollista on sekin, että lähetät minulle kuvan, minä voin sen laittaa, … Tai sitten kun ilmoitan viikkohaasteen (varmastikin yleensä juuri näin maanantai-iltana) niin voisit laittaa linkin omaan blogiisi, flickeriin, kuvat-sivustolle, tai missä sitten haluatkaan kuvasi julkaista.

Kuvat.fi

 

Olen tehnyt suursiivouksen tuolla kuvat-sivustollani muutenkin: siellä on nyt julkisena vain ne patikkareissut ja ne matkakuvat, joista en ole tehnyt erillistä matkakuvakertomusta. Tarkoituksena on luoda sivustolle vielä portfolio-kansio, jossa toivottavasti tulee näkymään jonkinlaista kehittymistä kuvaustaidoissani.

Kansiossa on kommentointimahdollisuus ja minä ainakin olen kuukauden aikana oppinut ihan hirmuisesti nimenomaan saamistani kommenteista, ja myös toisten kuvia kommentoidessa oppii paljon.

Kommentit ja kuvien tekniset tiedot tulevat näkyviin klikattuasi kuvan alareunassa olevaa väkästä.

Sieppaa

 

Sieppaa2

 

Tekemälleni haastesivulle (ja muillekin) pääsevät kaikki, myös kommentoimaan, vaikka vain tykkäämään, mutta vain ne, jotka ilmoittavat sähköpostinsa pääsevät sinne lisäilemään omia kuviaaan.

http://satokangas.kuvat.fi/kuvat/Haastesivu/

Tuleekohan tästä mitään? Voisipa vaikka tulla.  Vai miten olisi JK, PL, IW, RV, TS, ES, HK, RT, KH ja toinen JK ja ketä kaikkia innokkaita valokuvaajia teitä onkaan?! Tutut ja tuntemattomat, tulkaahan mukaan. Eikä todellakaan tarvi olla mitenkään erityisen erikoistunut kuvaamiseen, omaksi ilokseenhan näitä yleensä tehdään. Siispä lähde rohkeasti mukaan.

Jospa teen sinne vielä jo menneen ”Syksy”-kansion, . Syksy kun tuntuu vielä pitävän pintansa, eikä päästä talvea valtaan. Mikä ilolla merkille pantakoon!

8 kommenttia artikkeliin ”Valokuvaushaaste kaikille! – Joka viikko!”

  • Brava, Katri H., onpas mukava kun lähdet mukaan. Laittelen sinulle sinne profiilit ja sitten kuvat. Kiitos jo nyt osallistumisesta.

   Vastaa
 1. Sinä se olet näppärä nainen! En osaa luvata, kun on ollut kaikenlaista teknistä häiriötä latauksissa. Jään seuraamaan ainakin 🙂

  Vastaa
  • Irma, minäpä laitan sinulle profiilin kuvasivustolle, sitten kun tuntuu ja sopiva haaste/kuva sattuvat kohdalle, niin voit osallistua. Sinähän nyt olen kuvahaasteiden konkari, moneenkohan haastesivustoon oletkaan osalllistunut? Long Islandin syksykuva olisi mieluista haastesivulla nähdä. 🙂

   Vastaa
 2. Kiva idea! Omassa kuvaamisessa onkin ollut jonkin sortin tauko iso-v:n loppukirin takia, joten olisi kyllä korkea aika tehdä muutakin kuin räpsiä. Taidanpa siis haasteen ottaa vastaan.

  Vastaa
  • Hienoa, Erja. Tervetuloa mukaan. Haasteet kyllä aina vievät yhtä astetta räpsimis-leveliä ylemmälle. Siispä kuvasivustolla tavataan. Lausuntoja alan minäkin odotella: MM:n iso V:lle sovin eilen tarkastajat. 😉

   Vastaa
 3. Oh, tämähän oli mennyt ohi. Otaksun, että haastoit minua mukaan, kiitos Reija. En lupaa vielä, mutta pistetäänpä idea hautumaan. Minulle ehkä luontevin osallistumistapa olisi oman blogini kautta, mutta harkitsen vielä myös tuota sinun haastesivua.

  Vastaa
 4. Pasi, haaste ei millään muotoa velvoita. Ja tosiaankin voit halutessasi, kun sopiva sattuu kohdalle, linkata omaan blogiisi vastauksen. Laittelen sinullekin kuitenkin latausoikeuden tuohon haastekansioon, jos joskus haluat sinne kuviasi ja nimelläsi kommentteja laitella…

  Sinun kanssasihan näitä haasteita tähän asti eniten on tullut vaihdelluksi. 😉

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.