Oulun uusi salaattibaari ja muuta kesäistä

Aamulla häivähdyksiä auringosta.
Liki lämmin, ja ainakin niin paljon, että kesäkukat oli syytä kastella.

Ovisyvennyksessä kukitaan kyllä komeasti.

Puutarhassa-7

Puutarhassa-8

Varjokin on kaunis.

Ja kasvimaalla = yrttilaatikoissanikin vihertää, – ei ole kuivuus tänä kesänä ollut haitaksi.

Puutarhassa-9

Puutarhassa-10

Puutarhassa-11

Kastajaisia varten pieniä hankintoja, lankakauppa [Tahvolle talveksi uusi nuttu alulle], lääkärissä vuositarkastus, huomenna hammaslääkärissä kuukausitarkastus (ja pientä remppaa, huoh!) ja  Pakkalan salin varaus ensi kesän kapituliseminaaria varten olivat muiden muassa syitä kaupunkireissulle aamupäivällä, ja kun ei ollut kiirettä, menin kävellen [kännykkäkamera taskussa, miksei edes pikkupokkari!].

Maanantai

Pesulasta [ISO valkoinen juhlaliina] ja postista [mökille uusi vessan matto] sen verran isoja kantamuksia, etten lähtenyt dösällä saatikka kävellen kotiin palautumaan, vaan soittelin kyydittäjäksi Pehtoorin, joka aina tällaisissa tilanteissa, joita ei kyllä monta kertaa vuodessa ole, nimittää kernaasti itseään konsernin autonkuljettajaksi.

No, minä vein kuljettajan kanssani ulos syömään. Green Soul Salad Bar Hallituskadulla käytiin testaamassa. Kyllä oli freesit salaatit (itse saa valita aineksi kuin aineksia, ja kilohinnalla myyvät. Myös take-a-way.). Pehtoorilla iso annos, jossa sekä marinoitua nyhtöpossua että broileria, minulla vähän pienempi (alla) ja lisäksi Novelle, ja hinta oli 15 euroa. Laatuun ja määrään nähden aina voittaa kauppojen tyhjiöpakatut Caesarit yms.

Maanantai-2

Maanantai-3

Ja mainitsemisen arvoista on, että juuri tämä on Oulussa se ainoa paikka, jossa myydään ChocoDelin konvehteja. Näitä,  joiden tekemisen saloihin, minäkin pääsin keväällä suklaakurssilla  tutustumaan.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.