Paluu sorvin ääreen

Sorvin ääressä_

Joskus kun hoksaa, ettei opiskelijat ole yhtään kuunnelleet, mitä olet sanonut, eivätkä ole pätkääkään välittäneet siitä, että asioilla on määräajat, eivätkä ole vaivautuneet itse ottamaan mistään selvää, eivätkä edes lue lähetettyjä sähköposteja, meinaa tuskastuttaa. Ja nyt viimeisen periodin alettua tällaisia sattui kohdalle yhdelle päivälle kovin monta. Mokomat kun eivät piittaa ja ymmärrä, että on kysymys heidän OMASTA edustaan ja oppimisestaan. Mutta koetinpa sitten itsekin olla piittamatta. Mitäpä minä moisesta huolehdin. …

Muutoin helppo ja hupaisakin työpäivä. Neljän tunnin seminaari-ilta hurahti hyvässä hengessä. Ja kummasti nautin tilasta, kootuista huonekaluista ja siisteydestä. 🙂

Nyt vaan pitäisi vielä huominen luento viimeistellä …

Kuva1

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.