Kaipuu hangille

Nalskussa

Eilen olin Nallikarissa harjoittelemassa keväthankien kuvausta.

Josko hiihtolomalla (kymppiviikko) mökille pääsis. Kovasti tuo onkin ollut tänään mielessä, sillä Pehtoori ilmoitti sinne huomenna lähtevänsä ja mökkinaapuri/historiankirjoituskumppani kävi tänään duunissa kertomassa lähtevänsä hänkin pohjoiseen (84 v. ja ihan pokkana hurauttelee yksikseen mökille ja takaisin talvikelilläkin) ja säätiedotus lupaa sinne aurinkoa ja pikkupakkasta, ihan unelma rinne- ja hiihtokelejä. Jotta mieluusti minäkin suuntaisin jo nyt kohti Hangasojaa.

Nalskussa-3

Mutta vapaaviikolla (jolloin on kyllä ehkä yksi väikkärin käsikirjoitus arvioitavana ;)) on ehkä suunta etelään: on mahdollisesti tulossa muuttokuorman roudaaminen Helsinkiin. Siitä huolimatta haluaisin myös pohjoiseen. Mutta katsotaanpas nyt.

Nalskussa-4

 On nyt niin monta liikkuvaa tekijää, ettei oikein tiedä, mitä ehditään, missä välissä minne ja ketkä …

Nalskussa-5

Työt vain hieman häiritsevät vapaata liikkumista.

Siitäpä tulikin mieleeni … huominen luento olisi vielä täydenneltävä…

2 kommenttia artikkeliin ”Kaipuu hangille”

  1. Olisit vaan jäänyt aikaiseläkkeelle viiime vuonnna heh heh. Upea kamerakuva sivua avatessa, todella kauniisti aseteltu vanhan valokuvan kanssa.

    Vastaa
  2. Bannerikuvasta pidän itsekin. Ja sekin on sarjassamme niitä ”räpsäisenpäs tuosta”. Kuvaa olen kyllä photoshoppaillut aika lailla; siiivonnut sitä.

    ”Aikaiseläke” ei kuulosta ollenkaan huonolta vaihtoehdolta, nimimerkillä juuri Pehtoorin mökkimatkalle heipannut ja tänne duuniin tullut.

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.