Luentoja

Mukavan rauhallinen työpäivä. Niinkin rauhallinen, että sain aloitettua kevään luentosarjan kokoamisen. MIKSI minä olen taas lupautunut tekemään uuden luentosarjan? 18 + 2 tuntia puhumista vaatii ainakin 18 + 2 ympärivuorokautista valmistelua. Ainakin. Luentosarjan aihe on ”Historiaa tilauksesta”. Luulen että siitä jää jäljet tammi-maaliskuussa tänne Temmattuunkin.

Eikä siinä vielä kaikki! Lupauduin pitämään myös ”kiertueen”! Kiertueohjelma on tällainen.

Oulu to 16.4. klo 16.30-18.00
Ylivieska ke 22.4. klo 15.00-16.30
Raahe to 23.4. klo 15.00-16.30
Kuusamo ke 29.4. klo 15.00-16.30

Ja aihe?

Vuotuisjuhlat arjen katkaisijana
– Vapun, joulun ja juhannuksen sekä muiden vuotuisjuhlien historialliset juuret

Puolitoista tuntia aikaa puhua parin tietokirjan verran asiaa. Siinäpä haastetta taas kerrakseen.

Ja foorumi? – Ikääntyvien yliopisto! Se oli ennen ”Ikäihmisten yliopisto”. Silloinkin minulla oli kiertue. Siitä on kyllä ainakin 10 vuotta. Silloin puhuin linja-autoliikenteen historiasta. Ikäihmisille oli tuo kiertue, nyt ”vain” ikääntyville. Ja sentään luennoitsija-puolella vielä olen. En kuulijana. Vielä.  😉

Mutta huominen iltapäivä menee kuuntelijapuolella.

panoraama_talvisota

Seminaari pidetään Oulun yliopiston päärakennuksen Saalastinsalissa Linnanmaalla 12.12.2014 klo 12–16. Se on kaikille avoin ja maksuton. Ohjelma on täällä  KLIKS

Ehkä sinäkin tulet kuuntelemaan? Mikset?

Ja sitten huomenna illalla – tai ainakin viikonloppuna – aion täällä blogissa ”luennoida” jouluviineistä, ja lauantaina ehkä Santa Luciasta, mikä tarkoittaa paitsi pyhimystarinaa, mutta myös maailman parhaan glögireseptin julkistamista.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JOULUKALENTERI

11

(joulukuinen Martti – suosittelen: klikkaa isommaksi)

11

4 kommenttia artikkeliin ”Luentoja”

 1. Käyhän viikonlopulla katsomassa Stockkan kulmilla huomenna paljastettavaa Sanna Koiviston Tiernapoikapatsasta. Tuli vaan Martista mieleen.

  Vastaa
 2. Että miksikö en tule Saalastinsaliin?

  Olen samalla kellonlyömällä Aleksinkulmassa ja sivuan kyllä omassa puheenvuorossani laajasti ottaen samaa aihetta. Valittuja sitaatteja mm. Pekka Hakalan kolumnista ”Vähät Ukrainasta, katseet Karjalaan!” (HS 8.12.2014)

  Vastaa
 3. Marja, ehdottomasti aion käydä. Vähän ajattelin, että josko olisin huomenna jopa paljastustilaisuuteen ehtinyt. Taisi olla klo 11?

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.