Kotilauantai

syyslauantai

Syyskuun lauantai, joka loppuu kesken.

syyslauantai-4

 Alkuruoka: Hangasojan sienisalaattia ruissipsillä

syyslauantai-7

Pääruoka: Viskaalin jauhelihasta hiiligrillipihvit ja Hangasojan punikkitattimuhennos.

syyslauantai-5

Jälkiruoka: kypsä brie* tummista kirsikoista tehdyn hillokkeen kera.

syyslauantai-3

* Älkääkä uskokokkaan, että brietä riitti tuollaiset minipalaset. Ehei!

Ja kaikkien edellisten kanssa yhdessä ja erikseen maistui Beringerin Zinfandel. (Onhan taiteellinen kuva?)

Toki rahansa voi pistää johonkin hyödyllisempään, vähemmän lihottavaan, mutta miksi pitäisi? Hyödyllinen ei aina ole paras vaihtoehto.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Puolikuudelta herätessä satoi, enää vähän, mutta pihalla näki,  että oli se satanut enemmänkin. Oli päätettävä mille ryhtyisi, – tekemisestä ei olisi puutetta. Siispä ensin kauppoihin, sitten äidin luo, ja lopuksi takaisin asioille.

Yleensä hoitelen lauantaiaamuisin kaikki kauppa- ja muut asiat ensin ja sitten vasta menen Caritakseen, mutta tänään hieman eri järjestys, minkä seurauksena olinkin keskustassa vasta puolelta päivin. Ja kuinka paljon Rotuaarilla, kuinka paljon Stockalla ja muissa liikkeissä, olikaan tuttuja! Olin kertakaikkisen ihmeissäni. Ja niinhän se meni aika nopsasti.

Iltapäivästä vihdoin kotiuduttuani ryhdyin kunnolla aurinkoisen syyskesän päivästä nauttimiseen ja kotitöiden pariin. Aamuvarhaisen sateesta ei enää tietoakaan. Kimpassa teimme safkan, ja pihalla nautimme pois. Pitkän tovin sen jälkeen istuskelimme illansuun auringossa. Ei huono.

Huomenna fotomaraton … : )

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.