Mikä ihana sunnuntai ollutkaan!  Hyvin varhain heräsin, nimipäiväsankarille juhla-aamiainen, sitten merenrantaan hakemaan vihdoin niitä meriheiniä IKEA-törppöön pihalle… Olen aikonut ainakin kuukauden, ja nyt!

Ihan pihalla-9

Pihan ja kukkapurkkien siivousta yleisestikin, vihdoinkin sain yrttipenkin siivottua, konnulin terraarion ja maton pestyä. Ikkunalaudat, piazza ja moni muu kaipasi luutuavaa touhuamista.

Ihan pihalla

Ihan pihalla-2

Ihan pihalla-5

Maalailinkin. Minusta on mukava maalata. Sellaisen pihakärryn hioin ja pohjamaalasin…
Käsillä tekeminen, jäljen aikaansaaminen, on lomalla yksi parhaista jutuista.

Välissä vähän kokkailin valmiiksi kun nuoripari tuli syömään, Baileys-marinoidut hillat eivät jää ainutkertaisiksi. Nuo valkoiset pallerot ovat marenkia: Haaparannasta löysin paketin keskiviikon piipahduksella. Ensi kerralla pitää ostaa useampi paketti, sillä sen verran käyttökelpoisia olivat. Tuohon päälle vielä vispattua vaniljakermaa ja ihan meni kakusta. 🙂

Ihan pihalla-3

Vielä illansuussa pihahommat jatkui: kukkapurkkien vaihtoa, kynnysmattojen pesua ja nurmikon kastelua, …

Ihan pihalla-4
Ihan pihalla-6

Nyt on lähdettävä katsomaan fudista. En kovin montaa ottelua ole katsonut, – yhtien sukkien verran kuitenkin. Oheistuotteista arvannette, mihin ne postittelin. Siellä kun on nyt niin kylmä = + 35 C, MUTTA ennen kuin paketti ehtii perille, on jo lapsen synttärit (syyskuun loppu) ja Meksikossakin viilenee…

Ihan pihalla-7

Ja arvannettekin, että tänään kannatettava joukkue on – luonnollisesti – Meksiko. Tytär on ”Danielin kavereiden kanssa grillaamassa ja kattomassa peliä” joten meidänkin on grillauksen jälkeen syytä hakeutua tv:n äärelle. Merkillistä yhteiseloa nykyisin. —   ¡Viva México!

mexico 2

mexico

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: