Asioilla?

Olin koko iltapäivän kaupungilla, tiedättehän ”asioilla”. Mietin, mitä ihmeen ”asioilla” oloa sitä aina onkaan? Semminkin kun minä en varsinaisesti harrasta shoppailua (tiedättehän lähteä päiväksi jonnekin ostoskeskukseeen tai Rotuaarin kauppoihin  katselmaan ja hypistelemään – ei oo minun juttu),  joskus on virettä moiseen, mutta tosi harvoin.

Minun ”asioilla”-listassa on toistuvasti, aina jotain apteekkiasioita. Vaikken (puuta koputtaen) oikeastaan sairastakaan mitään. No allergia ja olkapää, niitä nyt ei lasketa. Ja allergialääkkeet hommaan yleensä puoleksi vuodeksi kerrallaan ja olkapäälle nyt ei voi mitään. Paitsi sauvakävellä ja käydä hierojalla. Mutta silti tänäänkin apteekista pikku kassillinen kaikkea (mökki lääkekaapin täydennyksestäkin oli kyse).

”Asioilla”-listassani on usein myös pesula (takkeja ja juhlavaatteita käytän pesulassa, juhlapöytäliinoja), jotain hiustenhoitoon ja/tai muotoiluun liittyviä aineita on myös listassa, aika usein joku lahja hankittavana: joku perheenjäsenistä on pienemmmän tai isomman muistamisen kohteena  tai sitten olen kimppalahjojen hankkija aika usein. Varsinkin jos on päätetty ostaa ruokaa/viiniä. Ja sitten joku vieminen kyläreissulle; useimmiten kyllä viedään viinipullo ja kukkakimppu :), mutta kun nekin pitää hankkia. Talvisin, viikonloppuisin ”asioilla” voi merkitä myös piipahdusta Linnanmaalla työhuoneessa: jäänyt joku kirja, tiedosto, luentomappi duuniin … Aiemmin tämmöistä oli useammin kuin viime vuosina. Tänään paljon aikaa kului (jonottamiseen) DNA:lla: nyt olen sanonut irti KAIKKI dna-liittymät, mokkulat, omat, lasten, mökkiläppärin, laajakaistan. Kiitos riitti.

Lautasliinoja, muistivihkoja, muistitikkuja, kopiopaperia, pullasuteja, muffinsivuokia, Kuudes maku -kaupasta pähkinät ja wasabi, pattereita (mihin niitä kuluu niin hirveästi!!), kosteusvoide (sitä vasta kuluukin, talvella varsinkin), kenkälankki. Ja posti! Minä käyn postissakin hirmu usein. Valokuvia ja muita kuvajuttuja kun olen tilannut, tai tänään hain kaksi hienoa pussilakanaa (niihin ne ylimääräiset Finnair-plussapisteet sitten lopulta käytin :)) ja sitten jotain postitettavaa (Vuorotellen-kirjaa vielä joku joskus tilailee 🙂 ).

Tänään sitten listassa isolla LAMPPU. Eipä tullut lamppua, tuli wokkipannu grilliin. Esimerkiksi näiden tai näiden tekoon lienee erinomainen. Taidan tilata lampun netistä. Tuleepa sitten taas asiaa postiin.

Kukkia en tuonut – tällä kertaa. Aika usein niitäkin.

lilja

lilja-3

Tämä lilja on Mexico-pöydästä. Roudasimme kimpun mökille…

lilja-2

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.