Yllättävää blogisuosiota

Tämä päivä on kulunut ulkona. Koko päivä. Huhtikuun aurinko Napapiirin pohjoispuolella on jotain ainutlaatuista. Se rusketttaakin. Olen kasvoista päivettyneempi kuin viikon Kanarian patikkareissun jälkeen.

Kun syötyämme avaan taas ihan tuskastuttavan hitaasti toimivan netin, on täällä vaikka minkälaista iloista yllätystä. Ensinnäkin minulle on tieto, että olen saanut bloggaamisesta tunnustuksena kaksi kunniamainintaa tai miksihän näitä sanotaan. Tunnustuksia. Wonders-blogin  wordsbyirma on myöntänyt  minulle tällaiset

 

 Kiitän ja kumarran tämmöisestä. 😀 Tunnustukset kuuluu jakaa eteenpäin, mutta minä seuraan niin satunnaisesti muiden (paitsi wordsbyirma- ja Valoon ja tuuleen) blogeja, etten osaa nimetä yhtään blogia kun nuo kerran jo on mainittu.

Kunniamaininta oli tarkoitettu blogille, jossa on alle kaksisataa lukijaa… No kyllä Tuulestatemmattuun klikkaudutaan päivittäin yleensä vähintään sen 200 kertaa, mutta kävinpä näiden ”prinikoiden” innostamana tarkistamassa tilastoja…  (klikkaa isommaksi)

 

Ja mitä näenkään: eilen tänne on eksynyt yli 500 kävijää… ja sitten seuraavaan tilastoon katsomaan, mikä on niin ajankohtaista, että kävijämäärissä on selkeä piikki. Varsinkaan kun en ole tällä viikolla osallistunut makroviikkoihin tai valokuvatorstaihin.

Tuskin ketään kiinnostaa se, että käydäänkö me rantasaunassa vai ei tai että tieto siitä, ollaanko oltu mäessä vai ladulla, saisi satoja ihmisiä tänne tulemaan. Ehei, vaan monella on ollut Googleen kirjoitettuna hakusanana kevyt pasha. Ja tuo toissapäiväinen postaukseni ”Palata vai ei” kommentteineen on myös hieman nostanut lukemia keskiarvosta…

 

Mutta kaikkinensa ilman näitä satunnaisia seikkoja lukijamäärä on jatkanut hidasta nousuaan vuodesta ja kuukaudesta toiseen. Mikä minua tietysti ilahduttaa, mutta toisaalta myös edelleen hämmästyttää… Ja saa kiittämään kukkien kera kaikkia kävijöitä kiinnostuksesta ja kommentoinneista. 

4 kommenttia artikkeliin ”Yllättävää blogisuosiota”

 1. Heips Laanilaan, kävin kurkkaamassa haasteen. Mukava. Otan vastaan. Säästän osaltani ensi viikkoon.

  Vastaa
 2. Tiesin, että olet yli 200 päivälukijan kirjoissa, mutta lisää varmasti mahtuu! Kun on kerran niin upea ja mielenkiintoinen blogikin. Iloista kevättä!

  Vastaa
  • Joka tapauksessa oli mieluista saada nuo tunnustukset. Vain kerran ennen olen sellaisen saanut (Railalta :)). Kaunista ja reipasta kevättä sinnekin.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.