Galleriassa näyttely

Ikäänkuin jatkoa eiliseen … kuvien julkaisuhan se on ollut tämän blogin yksi kantava voima? Tai ainakin minä ajattelen niin. Samalla kun vähän siivosin blogin ulkoasua, rönsyt (taustakuvan viime keväänä Troye´ssa  kuvatut kevätesikot) saivat lähteä, poistin myös sivupalkissa olleet ”menneet” ja ”hae blogista” -valikot. Samat asiat löytyvät nyt tuosta ylhäältä kohdasta ”Vuodesta 2007”. Klikkaamalla sitä näet hakemistot kuukausittain ja aiheittain.

Ja Vuodesta 2007 -sivulla on myös laatikko ”hae”.  Siis jos haluat hakea jotain tiettyä reseptiä (vaikkapa Toscanalaisen sitruunapiirakan ohjeen, etkä muista milloin se on täällä ollut, niin ei muuta kuin hakukone käyntiin) tai jos haluat nähdä kaikki postaukset, joissa mainitaan Rooma niin sama juttu, hakusanalla lötyy.

Viikonlopun aikana olen myös rakentanut ”Valokuvanäyttelyn”. Tuo Galleria-sivu on ollut retuperällä pitkän aikaa, mutta nyt siellä on valokuvaukseni ”portfolio”. Klikkaa yläpuolella Galleria tai tästä; siellä on monelle varmasti monta tuttua kuvaakin, mutta muutamia uusiakin.

”Näyttelyä” tehdessä huomasin entistäkin selvemmin, että minä pääasiassa kuvaan ulkona, kuvaan maisemia ja sitten kuvaan makroja. Ei sisäkuvia, ei ihmisiä, ei tavaroita. Minun visuaalisuuteni, kiinnostukseni liittyy selvästikin luontoon ja rakennettuun maisemaan. Enimmäkseen kaikkeen kauniiseen. (Inho)realismi tai dokumentaarinen kuvaaminen eivät  ole minun juttujani. Visuaalinen minäni reagoi siniseen. No joo, ja sitten tietysti ruokaan.

Mutta siksihän minä olen nytkin kahdellakin digikuvauskurssilla että oppisin kuvaamaan uusia asioita. Laajentamaan näkökulmaa, oppimassa uusia tekniikoita onnistuakseni myös sisäkuvissa.

 Tässä jo yksi esineasetelma.

Huom. ei ole sininen, ei ulkona kuvattu, ei ihan makrokaan, – eikä ruokaa.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Galleriassa näyttely”

 1. Toimii!

  Testasin konetta hakusanalla ”El Bulli”.

  Tulos: Sana on mainittu kaksi kertaa postauksessa ”Kierroksella” (ti 30.6.2009 klo 22.50).

  Vastaa
 2. Toimii se, Koivu. Hakukone ei vain hae kommenteista, mikä on vähän vahinko… nimenomaan Sinun kommenteistasi olen joskus hakenut jotain ja hakurobotti ei kommentteja selaile.

  El Bulli, todellakin kävimme siellä – mutta vain portin takana notkumassa.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.