Arkistoperjantai

Työpäivä hurahti arkistossa. Siellä pääsee mukavaan tunnelmaan. Tutkijasalissa hurisee ilmastointilaite, siellä ei ole hälyä, ei puhelimia, ei sähköpostin viesti-ilmoituksia, ei opiskelijoita ovella ja oven takana, ei kollegoita palaveeraamassa, eikä mahdollisuuksia lähteä kävelylle käytäville tai kahvioon norkoilemaan.  Asiakirjojen maailmassa uppoutuu menneisiin vuosikymmeniin (Oulun Karjalaseuran historiaan muiden muassa), toiseen maailmaan. Tänään sellainen tuntui erinomaisen mukavalle.

Nyt kun pakastuu alkaa tuntua, että mennään oikeasti kohti joulua. Nyt kun pakastuu, voisi tehdä joululyhtyjä. Jääkakut eivät lihota, sellaisen voisi viedä naapurillekin. Reseptiä ei tarvinne kirjoittaa? 🙂

_________________________________________________________

Joulukalenterikuva n:o 4
JOULUJÄÄKAKKU

4

(klikkaamalla tonttu suurenee, kannattaa katsoa)

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.