Vielä on kesää jäljellä

Aamulla töihin pyöräillessä aurinkoista, kaunista, mutta jossain, jotenkin, varkain, vieressä tuntui syksy. Kalsea, mutta myös virkistävä tuntu. Merkillinen ristiriita. Merkillisiä puhelujakin tänään, hyviä ja huonoja uutisia. Sellainen rajalla olo, oudosti.

Minulla erinomaistakin parempi syy tehdä lyhyt duunipäivä: illaksi saatiin vielä I & B meille. Kesävieraita. Tuntuikin taas leppoisalta kuin kesällä ainakin. Iltaa istuttiin, syötiinkin (mitä ihmettä siihen marinadiin olinkaan pistänyt, heaven knows!). Menneitä, puolen vuosisadan takaisiakin! yhteisiä ”kokemuksia” :). Onhan serkkuni kummitätini tytär… Sekö se saa meillä jutun kulkemaan? Ei isommasti hiljaisia hetkiä. Miehet puhuu koko ajan? Niin se varmaan on…

Kesäillassa mukava olo, vieläkö huomenna?

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.