Töissä kesällä

Töissä kuin lomalla en olisi ollutkaan… Ensi viikon arkistoreissun valmistelua, opiskelijoita ovenpielessä piipahtelemassa, yksi HOPSikin jo väännettiin, ekskursiota varten puheluita. Nopeastihan aika kului. Eväänä raejuustoa ja ananasta, kuinkahan kauan sitä on syötävä että on taas sinut kroppansa kanssa. Tuskastuttavan kuuma ja tukahduttavan huono ilma, mutta tulipahan käytyä kirjastossa – kandiseminaariaiheita kovin vähän tyrkyllä. Vatuloida ei saisi niiden kanssa; on tulossa uusia semmalaisia … Toisaalta siis sittenkin: töissäkin vielä kesä.

Ilta kotona vain hyötyliikuntaa… kotitöitä, puuhastelua pihapiirissä. Valokuvasinkin. Yllättävää. Valokuvatorstai palaa tällä viikolla lomalta ja haasteena on ”parasta kesässä”. Yhdellä valokuvalla (joita tänä kesänä olen ottanut varmasti pari tuhatta!) pitäisi osallistua. Tässä kesässä on niin monenlaisia juonteita, niin monenlaisia juttuja, että minun on mahdoton nähdä metsää puilta, mahdoton sanoa, mikä oli parasta kesässä. Ehkä kesä. Se että tänä vuonna tosiaan on ollut kesä. Se on ollut ja on vieläkin niin parasta.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.