Felice Anno Nuovo

Vuoden viimeinen ja vaikuttavin myrsky. Koko Koilliskaira vaakasuoraan pyryttävän lumen keskellä. Lähdimme kuitenkin ulos. Eilen ehtoolla tulleiden ystävien kanssa kiersimme Saariselän keskustassa, tarvoimme lumessa, tuulessa ja tuiskussa. En muista moista kokeneeni. Piipahdimme myös Saariselän kappelissa, jossa saimme kuunnella naispapin viisaita sanoja, …  🙂

Parin tunnin ulkoilun jälkeen oli hyvä veäytyä Myötätuulen suojaan. Höpöttämään ja välipalalle. Ja taas höpöttämään. Mukavaahan se on. Tavattoman mukavaa. Takkatulen loimussa, Souvareiden soidessa … 

Nyt on rantasauna nautittu. Loppuvuosi, viimeistä, ylimääräistä sekuntia myöten aiotaan viettää juhlavasti. Lähdemme kylille: ravintola Petronellaan on varaus.

2 kommenttia artikkeliin ”Felice Anno Nuovo”

  1. Arvoisat Hangasojalaiset! Lienette vielä ankanmaksa-poronniskaterriinin ynnä kirsikkasorbetin parissa, mutta kunhan kotiudutte, toivotan omasta ja edustamani lehtipuulajin puolesta Boldog Új Évet 2009!

    Vastaa
  2. Mille Grazie per Il Messaggio!
    Hangasojalaiset olivat kuule reilusti ennen vuodenvaihtumista mökillä, – jäivät Saariselän raketit katsomatta. Niinpä nyt aamulla olemmekin valmiita brunssin jälkeen reippaina lähdössä mäkeen. Sade on lakannut, kaikki on paksun lumivaipan peitossa. Mini-gruppo lähettää terveisiä.

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.