Buorre matki

Maalikyliin palattu pohjoisesta. Hmph! Siniset hetket talletettu mieleen ja niillä muistoilla mennään taas monta päivää. Ja kuvia on: nyt voisin jo väittää harrastavani valokuvausta. Otin 200 kuvaa! Puolet suoraan deletoitava, mutta muutama joulusivulle kelvollinenkin joukossa. Eilen lähdettiiin nuorten kanssa Saariselän keskustaan ja Kaunispäälle. Pehtoorilla kun taas iski noidannuoli joten oli jäätävä mökille. Kaunispäältä toivoin saavani otsikkokuvan kaltaisia otoksia. Ei ihan onnistunut kun näkyvyys oli puolelta päivin tuommoinen.

Ilta meni – yllättävää, eikö – kuvatessa kynttilöitä, katsellen Linnan juhlia ja syöden juhlavasti. Jos ikinä olet Saariselällä, hae Siulan Riista ja Kalasta kotasavuporoa, leikkaa viipaleiksi, tee lisäksi sienisoosi ja puikulamuusi ja tarjolle vielä karpalohyytelöä. Juhlaruoka voi olla helppoa!

Tämä onkin sitten ollut matkapäivä, Buorre matki lukee Vuotsossa tienvarsikyltissä. Matka oli ihan hyvä, kiitos vaan.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.