Tämän päivän olisi voinut skipata!

Huonosti nukuttu yö, se vähäkin uni jotenkin huonossa asennossa siten, että pää ei käänny vieläkään vasemmalle, lintsaus salilta (mikä aiheuttaa välittömästi koko päiväksi henkistä ja fyysistä tukkoisuutta), tiedekunnan verkkoyhteydet jumissa, eväät jääneet kotiin, hallinnosta ihminen, jota olisin tarvinnut, oli sairauslomalla, paljon pieniä turhia tarpeettomia keskeytyksiä ja äsken kaiken kruununa juniori, joka on vihdoin joutunut koululaitoksen kasvattavaan ja velvoittavaan ilmapiiriin, ilmoitti, että  rästikoelauantai on just se, jolloin – vihdoin – oli tarkoitus olla porukalla – nuorisoa mukana – mökillä. Oli jo suunniteltu kaikkea … ja tämmöisen kestämisessä olen erityisen huono! Luuseri suorastaan! Hitto, että harmittaa… 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.