Kesäperjantai

Puutarhan, vaatteiden, huushollin ja nuorten huoltoa ja hoitoa. Soisin näkeväni lapsiamme enemmän. Toinen lähti tänään aamuviideltä Iron Maiden konserttiin Hesaan, toinen lähtee huomenna aamuviideltä hakemaan alokaspoikaystävää Rovaniemeltä ekalle lomalle (mistä tulikin mieleeni että aloitin pehtoorin kanssa styylailun kun olin saman ikäinen kuin tyttäreni nyt on!!). 

Kotipiazzalla paistaa. Nautittuamme kaksistaan myöhäisen lounaan, varhaisen päivällisen alamme tehdä lähtöä Möljälle. ”Mooseksen perintö”  on kesäteatterin ensi-illassa jonne monien vaiheiden jälkeen (H & R eivät sitten päässeetkään vaikka kovin toivoimme) saimme eksnaapurit seuraksi. Kuten niin monena muunakin kesänä. Ja nyt oikeasti tuntuu kesältä. Hyvä.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.