No nyt on pikku vihkonen valmis. Ehti kuin ehtikin ennen pääsiäistä.

Siinä on uusia juttuja ja uusia kuvia. Eikä kaikki ohjeet ole mitenkään ”vain” pääsiäiseen liittyviä. Ja moni aikomani, kokeilemani, kuvaamani resepti jäi pois. Osa niistäkin on täällä blogissa jo ollut. Ja kuten joka vuosi näin pääsiäisviikon alussa, juuri tässä samassa tilanteessa, päätän, että ensi vuodeksi teen sitten oikean kunnon kirjasen. Mutta sitten käy aina näin; jää harrasteluksi nämä hommat.  Ja jälki sen mukaista. Nyt taidan jo uskoa että harrasteluksi jää.

Mutta silti. Toivon, että tästä on iloa pääsiäisesi kokkailuja ja leipomisia miettiessäsi. Viinisuosituksia tuohon lipareeseen en laittanut. Ne muutamat ovat kuitenkin jotensakin valmiita, joten lisäilen ne huomenna vihkoseen, sekä tänne blogiin..

JOS haluat tulostaa 11-sivuisen lipareen, niin laita printterin asetuksissa suunta-valikossa ruksi kohtaan ”vaaka”, niin tulostuu sopivan kokoisena ja sommiteltunakin.

Voit lukea sitä suoraan koneelta klikkaamalla tästä:

Click to access Pieni_P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isruokakirjanen_Vol._2+(1).pdf

Tai jos klikkaat tästä pdf-tiedosto tallentuu omalle koneellesi.

 

Pieni_Pääsiäisruokakirjanen_Vol._2

 

 

 

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.